PUTOVANJA I LJETOVANJA

Tražite vrhunske avanture i atraktivna putovanja u Dalmaciji?

Želite putovati po Hrvatskoj? Izaberite iz naše ponude vrhunska putovanja koja će vam omogućiti upoznati Hrvatsku na najbolji mogući način. Planovi putovanja su prilagođeni i pogodni za više vrsta gostiju: parove, prijatelje, avio goste, obitelji, samce, itd.

Pitate se što vidjeti u Hrvatskoj? Najbolje organizirana  putovanja su upravo kod nas. Uz fleksibilne uvjete rezervacije doživite prirodne ljepote Hrvatske, posjetite nacionalne parkove, izaberite aktivnosti i izlete koji odgovaraju vašim željama i uživajte u degustacijama lokalnih i domaćih proizvoda.

Putovanja u ponudi

Putovanja  po Dalmaciji


Putovanja po Kontinentalnoj Hrvatskoj


Putovanja po cijeloj Hrvatskoj i BiH


Putovanja po BiH


Samovođeno ili privatno putovanje – koje odabrati?


Ako želite putovati po unaprijed isplaniranom planu putovanja, bez pratnje, odaberite samovođeno putovanje. Ova putovanja su bez asistencije vodiča ili vozača. Imaju u potpunosti pripremljen plan putovanja, tako da ne morate sami smišljati što vidjeti i posjetiti. Također, rezervirat ćemo za vas smještaj i izlete na koje ćete ići.
Na vama je samo da slijedite plan putovanja.

Ukoliko želite pratnju tijekom putovanja, izaberite privatno putovanje. Za vas smo pripremili putovanja tijekom kojih će vas pratiti vozač i/ili pratitelj putovanja te sadrže aktivnosti, izlete, degustacije, obroke, vodiča, smještaj i transfere.
Na ovakvim putovanjima dobit ćete apsolutno sve jer vi to i zaslužujete.

Putno osiguranje

Putovanje donosi uzbuđenje i avanturu, ali i nepredvidive situacije. Ne dopustite da neočekivani događaji zasjene vaše savršene planove. S našim putnim osiguranjem, osigurajte sebi mir i sigurnost gdje god da se nalazite.

Ljetovanja u Zadru


Ljetuj u Zadru i odmori se na nekim od najljepših plaža u Hrvatskoj. Planovi ljetovanja su prilagođeni i pogodni za više vrsta gostiju: obitelji s djecom od 7 godina starosti, parove i prijatelje, avio goste, samce, itd.

Zašto odabrati naša ljetovanja?

  • Nudimo više različitih vrsta ljetovanja koja su terminski i sadržajem prilagođena željama turista
  • Nema skrivenih troškova ljetovanja jer u cijenu su uračunati svi troškovi (ovisno o odabranom
    aranžmanu)
  • Bogato iskustvo u organizaciji ljetovanja i izleta omogućuje nam detaljno planiranje te osigurava da
    vaše vrijeme i novac iskoristite na najbolji mogući način.

2620 sunčanih sati


Zadarska regija u prosjeku ima čak 2620 sunčanih sati godišnje, što je odličan kriterij za planiranje savršenog ljetovanja.


Mnogobrojne zadarske atrakcije posjetiteljima su dostupne tijekom čitave godine, no ljetni mjeseci donose poseban dalmatinski šarm živahnom gradu.

Ljetovanja u ponudi


Pregledajte našu ponudu ljetovanja i pronađite ono koje najbolje odgovara vašim potrebama. Uz fleksibilne uvjete rezervacije odmorite se na najljepšim hrvatskim plažama. U cijene ljetovanja uključeni su i izleti tako da ćete vrijeme svog odmora moći maksimalno iskoristiti.