PUTOVANJA U ZADRU I DALMACIJI

Tražite vrhunske avanture i atraktivna putovanja u Dalmaciji?

Želite putovati po Hrvatskoj? Izaberite iz naše ponude vrhunska putovanja koja će vam omogućiti upoznati Hrvatsku na najbolji mogući način. Duljinu putovanja sami odaberite. Planovi putovanja su prilagođeni i pogodni za više vrsta gostiju: parove, prijatelje, avio goste, obitelji, samce, itd.

Pitate se što vidjeti u Hrvatskoj? Najbolje organizirana  putovanja su upravo kod nas. Uz fleksibilne uvjete rezervacije doživite prirodne ljepote Hrvatske, posjetite nacionalne parkove, izaberite aktivnosti i izlete koji odgovaraju vašim željama i uživajte u degustacijama lokalnih i domaćih proizvoda.

Najpopularnija putovanja

zipline-sibenik-4

Putovanja koja bude sva osjetila


Ako želite putovati po unaprijed isplaniranom planu putovanja, bez pratnje, odaberite samovođeno putovanje. Ova putovanja su bez asistencije vodiča ili vozača. Imaju u potpunosti pripremljen plan putovanja, tako da ne morate sami smišljati što vidjeti i posjetiti. Također, rezervirat ćemo za vas smještaj i izlete na koje ćete ići. Na vama je samo da slijedite plan putovanja.

Ukoliko želite pratnju tijekom putovanja, izaberite privatno putovanje. Za vas smo pripremili putovanja tijekom kojih će vas pratiti vozač i/ili pratitelj putovanja te sadrže aktivnosti, izlete, degustacije, obroke, vodiča, smještaj i transfere. Na ovakvim putovanjima dobit ćete apsolutno sve jer vi to i zaslužujete.

Sva putovanja u ponudi

Putovanja – 2 dana


Putovanja – 3 dana


Izaberite 3-dnevno putovanje tijekom kojeg u kratkom vremenu možete doživjeti destinaciju na zanimljiv i poseban način!

Putovanja – 5 dana


Na 5-dnevnim putovanjima imate dovoljno vremena upoznati Dalmaciju. Prošetajte dalmatinskim gradovima i upoznajte nacionalne parkove. Ako ste ljubitelj šparoga, posjetite Zadar u proljeće i uživajte u branju šparoga.

Putovanja – 7 dana


Odaberite 7-dnevno putovanje u Hrvatsku te provedite proljetne dane u branju šparoga ili obrađivanju maslina. Osim uživanja u prirodi, pažljivo odabrani izleti ispunit će vaš boravak nezaboravnim uspomenama.

Putovanja – 8 dana


Kreni s nama na odlično organizirano putovanje i upusti se u nezaboravnu avanturu u kojoj ćeš upoznati Hrvatsku, njenu kulturu i ljude.

Putovanja – 10 dana


Otkrij ljepote Hrvatske na 10-dnevnom putovanju. Prošetaj povijesnim gradovima, uživaj u zanimljivim aktivnostima i kušaj ukusnu domaću hranu.

Putovanja – 11 dana


Doživi dvije kulture i upoznaj dvije države. Iskusi najbolje što ti mogu pružiti dvije države te doživi dane ispunjene dobrim pričama i ukusnom hranom.

Putovanja – 15 dana


15-dnevna putovanja namijenjena su putnicima koji na svom putovanju traže više. Imate dovoljno vremena za istražiti Hrvatsku i BiH, odmoriti se i uživati u svakom danu.

Ponuda smještaja u blizini izleta