od 2.683,98€
Pošaljite upit

Dalmatinski gradovi i nacionalni parkovi, 8 dana, Privatno putovanje

Not Rated
Trajanje

8 dana 7 noćenja

Vrsta putovanja

Prilagođena tura

Veličina grupe

1 osoba

Jezici

___

Detaljne informacije

Posjetite dalmatinske gradove i upoznajte jedinstvenu prirodu nacionalnih parkova. Otkrijte ljepotu i šarm hrvatskih gradova i malenih gradića te doživite njihovu povijest šetajući kamenom popločanim uličicama.

Zadar – Nacionalni park Plitvice – Rastoke – Nacionalni park Krka – Šibenik – Klis – Split – Trogir – Nin – Pag – Nacionalni park Kornati – Park prirode Telašćica

8 dana, 7 noćenja (7 noćenja u Zadru)

PLAN PUTOVANJA:

1. dan: Dolazak u Zadar

Doček u zračnoj luci i transport u hotel u Zadru, dolaskom u hotel slobodno vrijeme do večere. Večera dobrodošlice u tradicionalnom Zadarskom restoranu, nakon večere povratak u hotel na noćenje.
Transfer: iz zračne luke Zemunik do hotela u Zadru 20 kilometara/30 minuta
Smještaj: Hotel 4*
Obroci: Večera u restoranu u 19:00 sati

2. dan: Jeep safari i razgled Zadra

Nakon doručka krećemo na jeep safari po najdužoj hrvatskoj planini, Velebit, koja odvaja kontinentalnu Hrvatsku od primorske Hrvatske, a ujedno i kontinentalnu klimu od mediteranske klime koja je na obalnoj strani. Skoro cijela planina Velebit je zaštićeno područje s dva nacionalna parka i jednim parkom prirode i s dva zaštićena rezervata. Na Velebitu ćete vidjeti jedinstvene vrhove koje je još davno prepoznala filmska industrija i na Velebitu snimila neke od svjetski priznatih filmova. Najpoznatiji je svakako film o indijanskom poglavici Winnetou koji se na Velebitu snimao u nekoliko navrata. Nakon ručka povratak u grad Zadar na razgled grada uz pomoć virtualnih naočala koje će vam reproducirati povijest Zadra unazad 2000 godina, nakon razgleda slobodno vrijeme do sutra.
Smještaj:Hotel 4*
Obroci:doručak 7:30 h, ručak na planini oko 14:00 h
Aktivnost: lagano, 12 sati
Transport: 130 kilometara

3. dan: Zadar-N.P.Plitvička jezera-Rastoke-Zadar

Nakon doručka polazak prema najljepšem Hrvatskom nacionalnom parku Plitvička jezera. Razgled parka u trajanju 3 do 4 sata ovisno o gužvi. Plitvička jezera su jedan od najatraktivnijih svjetskih nacionalnih parkova i jedini park na svijetu gdje sedra raste do 90 centimetara u 30 godina dok je svjetski prosjek tek nekoliko centimetara. Zbog toga je dobio i naziv Zemlja padajućih jezera i zemlja gdje kamenja rastu. Nakon razgleda Plitvičkih jezera nastavak puta do obližnjih Rastoka gdje nam je predviđeno vrijeme za ručak u jednom lokalnom restoranu dok vam ribe plivaju u potocima ispod nogu. Rastoke su prigradsko naselje grada Slunja smještene na samoj rijeci Slunjčici. Naselje je prvotno nastalo kao nastamba mlinova za razne žitarice i praonica za vunene predmete. Rastoke su simbioza fantastičnih tvorevina rijeke Slunjčice i mlinica – žličara, ljudskih tehničkih dostignuća starih nekoliko stoljeća Danas više nema potrebe za prvobitnu namjenu naselja, stoga je cijelo naselje orijentirano na turizam. Rijeka Slunjčica obiluje prvorazrednom autohtonom pastrvom koju u lokalnom restoranu poslužuju netom uhvaćenu iz brzaca. Nakon razgleda Rastoka povratak u Zadar i odmor do sutra.
Smještaj:Hotel 4*
Obroci:doručak u 07:30 h, ručak oko 14:30 h
Aktivnost: lagano, 11 sati
Transport: 400 kilometara, cca 4 sata vožnje u dva puta

4. dan: Zadar-N.P.Krka-Šibenik-Zadar

Nakon doručka posjet drugom hrvatskom najposjećenijem parku, Nacionalnom parku Krka. Nacionalni park Krka se nalazi u blizini povijesnog grada Šibenika. U nacionalnom parku dominiraju slapovi, jezera, ostatci Rimskog vodovoda i logora te brojne utvrde iz 14. stoljeća. Rijeka Krka teče kroz kameni kanjon dug 75 kilometara i utječe u Jadransko more kod Šibenika. Krka je proglašena nacionalnim parkom 1985. godine, a najpoznatija je po slapovima: Skradinski buk, Roški slap, Bilišića buk, Brljanski slap, Manojlovac i Miljacka slap. Podno Skradinskog buka je izgrađena druga hidroelektrana na svijetu i to 2 dana poslije hidroelektrane na Nijagarinim slapovima 1895. godine. Nakon razgleda parka posjet obližnjem seoskom obiteljskom domaćinstvu gdje ćemo degustirati njihove proizvode i ručati. Nakon ručka kratka vožnja do Šibenika, Šibenik je najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu i nalazi se na ušću rijeke Krke. Šibenska katedrala sv. Jakova građena je više od stotinu godina. Posebna je po tome što je u cijelosti izgrađena od kamena. Jedinstvena je i po tome što je nastala pozicioniranjem kamenih ploča i rebara bez korištenja ikakvog vezivnog materijala. Nakon razgleda Šibenika povratak u Zadar i odmor do sutra.
Smještaj:Hotel 4*
Obroci:doručak u 08:00 h, ručak u13:30 h
Aktivnost: lagano 9, sati
Transport: 200 kilometara, cca 2:30h vožnje u četiri puta

5. dan: Zadar-Klis-Split-Trogir-Zadar Game of Thrones tour

Nakon doručka polazak prema tvrđavi Klis smještenoj na vrhu nepristupačne hridi. Tvrđava je imala povijesni značaj u obrani ovih prostora. Klis je bio prvi hrvatski glavni grad te kraljevska prijestolnica iz dinastije Trpimirovića. U novo doba ponovo doživljava procvat nakon što je bio jedno od glavnih lokacija za snimanje serije Game of Thrones, u seriji je poznat kao grad Meereen, grad u kojem su živjeli robovi. Nakon razgleda tvrđave slijedi kratka vožnja do Splita. Split je najveći obalni grad u Hrvatskoj, poznat po bogatoj povijesnoj baštini i caru Dioklecijanu koji je tu sagradio palaču. Dioklecijanova palača je jedan od najočuvanijih spomenika rimske arhitekture na svijetu. Zbog svoje veličine i utrošenog bogatstva za izgradnju vjerojatno je bila jedan od okidača za ubrzani pad Rimskog carstva. U Dioklecijanovoj palači je ugašeno Zapadno Rimsko Carstvo ubojstvom posljednjeg priznatog Rimskog cara Julija Nepota. Nakon ručka u ovom čarobnom gradu nastavak puta prema obližnjem Trogiru. Trogir je smješten na otočiću između kopna i otoka Čiovo. Osnovali su ga grčki kolonisti s otoka Visa u III st. prije Krista. Trogir se smatra najbolje očuvanim romaničko-gotičkim gradom u srednjoj Europi. Oduševljava posjetitelje brojnim kulturno-povijesnim spomenicima i malim ulicama te umjetničkim zbirkama s brojnim remek djelima. Od 1997 cijeli grad je na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. National Geographic ga je proglasio najljepšim gradom otokom na svijetu. Nakon razgleda Trogira povratak u Zadar i odmor do sutra.
Smještaj:Hotel 4*
Obroci:doručak u 07:30 h, ručak u 13:30 h
Aktivnost: lagano, 11 sati
Transport: 320 kilometara, cca 3:15 h vožnje u četiri puta

6. dan: Zadar-Nin-otok Pag-Zadar

Nakon doručka polazak prema gradu Ninu. Nin je jedan od najmanjih gradova u Hrvatskoj, ali i jedan od najvažnijih gradova u hrvatskoj povijesti. Centar drevnog grada je otočić promjera 500 metara povezan s dva mosta s kopnom.U pješčanoj laguni, što ga okružuje na jednoj strani grada, se smjestila jedna od najljepših pješčanih plaža u Hrvatskoj, poznata kao Kraljičina plaža, a s druge strane grada je antička solana koja i danas proizvodi jednu od najboljih soli. Nastavak prema otoku Pagu. Pag je poznat kao Mjesečev otok ili otok kamena, ali zbog toga ima najbolje sireve na svijetu. Na ovom škrtom kršu raste jedino ljekovito bilje koje je hrana za ovce i zbog toga je ovdje najbolja janjetina i sir. Razgled malog kamenog grada Paga i posjet tvornici Gligora koja ima najviše svjetskih nagrada u proizvodnji sira, degustacija nekoliko vrsta nagrađivanog sira, pršuta i vina. Nakon degustacije nastavak puta u lunjske maslinike, šetnja kroz maslinik gdje su neke masline stare preko 1600 godina. Nakon šetnje degustacija ulja od ovih jedinstvenih maslina. Nakon degustacije povratak u Zadar i odmor do sutra.
Smještaj:Hotel 4*
Obroci:doručak u 08:00 h, degustacija u 14:00 h/dostojna zamjena za ručak
Aktivnost: lagano, 11 sati
Transport: 170 kilometara, cca 2:15 h vožnje u pet puta

7. dan: Zadar-N.P.Kornati i P.P.Telaščica-Zadar

Nakon doručka vožnja brodom prema Nacionalnom parku Kornati i parku prirode Telaščici. Nacionalni park Kornati sastoji se od 89 nenaseljenih otoka i otočića. Kornati su najrazve-denija skupina otoka na Mediteranu. Ime dolazi od latinske riječi „corona“ što znači kru-na. Prema legendi, Bog je htio okruniti svoje djelo posljednjeg dana stvaranja, pa je stvo-rio Kornate od suza, zvijezda i daha. Park prirode Telašćica nalazi se na jugoistoku Dugog otoka, park je poznat kao najzaštićenija luka na Jadranu pa je zato uz Kornate ovaj dio nazvan kao raj za nautičare. Na vrhu zapadne strane uvale proteže se najveći strmac na Jadranu koji doseže nevjerojatnih 166 metara visine i ide 85 metara duboko u more. U blizini se nalazi slano jezero “Mir” koje je poznato po visokom sadržaju soli i ljekovitom blatu. Nakon ručka šetnja po ovom čarobnom otoku, povratak u Zadar i slobodno vrijeme do sutra.
Smještaj:Hotel 4*
Obroci:doručak u 08:00 h, ručak u 13:30 h na otoku u Nacionalnom parku
Aktivnost: lagano, 9 sati
Transport: 40 kilometara, cca 3:30 h vožnje brodom u 4 puta

8. dan: Zadar-Z.L.Zemunik ( KRAJ PUTOVANJA)

Nakon doručka odjava iz hotela i ovisno o letu transport do zračne luke ili slobodno vrijeme u gradu Zadru do polaska prema zračnoj luci.
Obroci:doručak u 08:00 h
Transfer:do zračne luke Zemunik iz Zadra 20 kilometara/30 minuta

CIJENA:

Cijena putovanja Iznos po osobi
2 osobe

 

5.368,00 EUR 2.684,00 EUR
4 osobe

 

7.662,00 EUR 1.916,00 EUR
6 osoba

 

9.828,00 EUR 1.638,00 EUR
*Za veći broj osoba cijena na upit

 

UKLJUČENO U CIJENU:

 • Transfer od aerodroma do hotela prvog dana
 • Transfer od hotela do zračne luke zadnji dan
 • Smještaj u hotel sa 4 *, 7 noćenja s doručkom
 • Večera prvi i zadnji dan
 • Ručak na planini 2. dan putovanja
 • Degustacija 6. dana (dovoljna zamjena za ručak)
 • Boravišna pristojba
 • Prijevoz klimatiziranim automobilom (ukupno 1260 kilometara)
 • Voditelj putovanja koji je ujedno i vozač
 • Ulaznice za nacionalne parkove, tvrđavu Klis i Lunske maslinike
 • Licencirani vodič tijekom posjeta nacionalnim parkovima, za razgled gradova Zadar, Šibenik, Split i Trogir
 • Osiguranje
 • Trošak organizacije
 • PDV

NIJE UKLJUČENO U CIJENU:

 • Avio karte
 • Prehrana, večera 5 puta, ručak 5 ili 7 puta, ovisno o vremenu dolaska i odlaska
 • Ulaznice za crkve i muzeje
 • Osobna potrošnja
 • Putno zdravstveno osiguranje

NAPOMENE:

Plan putovanja je moguće prilagoditi prema vašim interesima i željama. Možemo izmijeniti plan puta, dati preporuku za dodatnu aktivnost ili izuzeti neke transfere ili aktivnosti za koje smatrate da ne odgovaraju vašim interesima.

Ovo putovanje se može organizirati i kao grupno putovanje.
Obavijestite nas o svojim željama, datumu putovanja, broju sudionika i poslat ćemo vam ponudu s cijenom.

Highlights

 • Istraži grad Zadar, jedan od najstarijih gradova na Mediteranu, smješten u samom srcu Jadranske obale i otkrij njegove svjetski poznate Morske orgulje
 • Uživaj u neobičnom krajoliku planine Velebit i vidikovcima koji će ti oduzeti dah tijekom Jeep safari izleta
 • Provedi dan u Plitvicama, najpoznatijem nacionalnom parku u Hrvatskoj s prepoznatljivim tirkiznim jezerima i brojnim slapovima
 • Posjeti Split i Trogir i uz vodiča saznaj više o povijesnim zgradama, hrani i UNESCO spomenicima

Plan puta

1. dan: Dolazak u Zadar

Doček u zračnoj luci i transport u hotel u Zadru, dolaskom u hotel slobodno vrijeme do večere. Večera dobrodošlice u tradicionalnom Zadarskom restoranu, nakon večere povratak u hotel na noćenje. Transfer: iz zračne luke Zemunik do hotela u Zadru 20 kilometara/30 minuta Smještaj: Hotel 4* Obroci: Večera u restoranu u 19:00 sati

2. dan: Jeep safari i razgled Zadra

Nakon doručka krećemo na jeep safari po najdužoj hrvatskoj planini, Velebit, koja odvaja kontinentalnu Hrvatsku od primorske Hrvatske, a ujedno i kontinentalnu klimu od mediteranske klime koja je na obalnoj strani. Skoro cijela planina Velebit je zaštićeno područje s dva nacionalna parka i jednim parkom prirode i s dva zaštićena rezervata. Na Velebitu ćete vidjeti jedinstvene vrhove koje je još davno prepoznala filmska industrija i na Velebitu snimila neke od svjetski priznatih filmova. Najpoznatiji je svakako film o indijanskom poglavici Winnetou koji se na Velebitu snimao u nekoliko navrata. Nakon ručka povratak u grad Zadar na razgled grada uz pomoć virtualnih naočala koje će vam reproducirati povijest Zadra unazad 2000 godina, nakon razgleda slobodno vrijeme do sutra. Smještaj:Hotel 4* Obroci:doručak 7:30 h, ručak na planini oko 14:00 h Aktivnost: lagano, 12 sati Transport: 130 kilometara

3. dan: Zadar-N.P.Plitvička jezera-Rastoke-Zadar

Nakon doručka polazak prema najljepšem Hrvatskom nacionalnom parku Plitvička jezera. Razgled parka u trajanju 3 do 4 sata ovisno o gužvi. Plitvička jezera su jedan od najatraktivnijih svjetskih nacionalnih parkova i jedini park na svijetu gdje sedra raste do 90 centimetara u 30 godina dok je svjetski prosjek tek nekoliko centimetara. Zbog toga je dobio i naziv Zemlja padajućih jezera i zemlja gdje kamenja rastu. Nakon razgleda Plitvičkih jezera nastavak puta do obližnjih Rastoka gdje nam je predviđeno vrijeme za ručak u jednom lokalnom restoranu dok vam ribe plivaju u potocima ispod nogu. Rastoke su prigradsko naselje grada Slunja smještene na samoj rijeci Slunjčici. Naselje je prvotno nastalo kao nastamba mlinova za razne žitarice i praonica za vunene predmete. Rastoke su simbioza fantastičnih tvorevina rijeke Slunjčice i mlinica – žličara, ljudskih tehničkih dostignuća starih nekoliko stoljeća Danas više nema potrebe za prvobitnu namjenu naselja, stoga je cijelo naselje orijentirano na turizam. Rijeka Slunjčica obiluje prvorazrednom autohtonom pastrvom koju u lokalnom restoranu poslužuju netom uhvaćenu iz brzaca. Nakon razgleda Rastoka povratak u Zadar i odmor do sutra. Smještaj:Hotel 4* Obroci:doručak u 07:30 h, ručak oko 14:30 h Aktivnost: lagano, 11 sati Transport: 400 kilometara, cca 4 sata vožnje u dva puta

4. dan: Zadar-N.P.Krka-Šibenik-Zadar

Nakon doručka posjet drugom hrvatskom najposjećenijem parku, Nacionalnom parku Krka. Nacionalni park Krka se nalazi u blizini povijesnog grada Šibenika. U nacionalnom parku dominiraju slapovi, jezera, ostatci Rimskog vodovoda i logora te brojne utvrde iz 14. stoljeća. Rijeka Krka teče kroz kameni kanjon dug 75 kilometara i utječe u Jadransko more kod Šibenika. Krka je proglašena nacionalnim parkom 1985. godine, a najpoznatija je po slapovima: Skradinski buk, Roški slap, Bilišića buk, Brljanski slap, Manojlovac i Miljacka slap. Podno Skradinskog buka je izgrađena druga hidroelektrana na svijetu i to 2 dana poslije hidroelektrane na Nijagarinim slapovima 1895. godine. Nakon razgleda parka posjet obližnjem seoskom obiteljskom domaćinstvu gdje ćemo degustirati njihove proizvode i ručati. Nakon ručka kratka vožnja do Šibenika, Šibenik je najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu i nalazi se na ušću rijeke Krke. Šibenska katedrala sv. Jakova građena je više od stotinu godina. Posebna je po tome što je u cijelosti izgrađena od kamena. Jedinstvena je i po tome što je nastala pozicioniranjem kamenih ploča i rebara bez korištenja ikakvog vezivnog materijala. Nakon razgleda Šibenika povratak u Zadar i odmor do sutra. Smještaj:Hotel 4* Obroci:doručak u 08:00 h, ručak u13:30 h Aktivnost: lagano 9, sati Transport: 200 kilometara, cca 2:30h vožnje u četiri puta

5. dan: Zadar-Klis-Split-Trogir-Zadar Game of Thrones tour

Nakon doručka polazak prema tvrđavi Klis smještenoj na vrhu nepristupačne hridi. Tvrđava je imala povijesni značaj u obrani ovih prostora. Klis je bio prvi hrvatski glavni grad te kraljevska prijestolnica iz dinastije Trpimirovića. U novo doba ponovo doživljava procvat nakon što je bio jedno od glavnih lokacija za snimanje serije Game of Thrones, u seriji je poznat kao grad Meereen, grad u kojem su živjeli robovi. Nakon razgleda tvrđave slijedi kratka vožnja do Splita. Split je najveći obalni grad u Hrvatskoj, poznat po bogatoj povijesnoj baštini i caru Dioklecijanu koji je tu sagradio palaču. Dioklecijanova palača je jedan od najočuvanijih spomenika rimske arhitekture na svijetu. Zbog svoje veličine i utrošenog bogatstva za izgradnju vjerojatno je bila jedan od okidača za ubrzani pad Rimskog carstva. U Dioklecijanovoj palači je ugašeno Zapadno Rimsko Carstvo ubojstvom posljednjeg priznatog Rimskog cara Julija Nepota. Nakon ručka u ovom čarobnom gradu nastavak puta prema obližnjem Trogiru. Trogir je smješten na otočiću između kopna i otoka Čiovo. Osnovali su ga grčki kolonisti s otoka Visa u III st. prije Krista. Trogir se smatra najbolje očuvanim romaničko-gotičkim gradom u srednjoj Europi. Oduševljava posjetitelje brojnim kulturno-povijesnim spomenicima i malim ulicama te umjetničkim zbirkama s brojnim remek djelima. Od 1997 cijeli grad je na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. National Geographic ga je proglasio najljepšim gradom otokom na svijetu. Nakon razgleda Trogira povratak u Zadar i odmor do sutra. Smještaj:Hotel 4* Obroci:doručak u 07:30 h, ručak u 13:30 h Aktivnost: lagano, 11 sati Transport: 320 kilometara, cca 3:15 h vožnje u četiri puta

6. dan: Zadar-Nin-otok Pag-Zadar

Nakon doručka polazak prema gradu Ninu. Nin je jedan od najmanjih gradova u Hrvatskoj, ali i jedan od najvažnijih gradova u hrvatskoj povijesti. Centar drevnog grada je otočić promjera 500 metara povezan s dva mosta s kopnom.U pješčanoj laguni, što ga okružuje na jednoj strani grada, se smjestila jedna od najljepših pješčanih plaža u Hrvatskoj, poznata kao Kraljičina plaža, a s druge strane grada je antička solana koja i danas proizvodi jednu od najboljih soli. Nastavak prema otoku Pagu. Pag je poznat kao Mjesečev otok ili otok kamena, ali zbog toga ima najbolje sireve na svijetu. Na ovom škrtom kršu raste jedino ljekovito bilje koje je hrana za ovce i zbog toga je ovdje najbolja janjetina i sir. Razgled malog kamenog grada Paga i posjet tvornici Gligora koja ima najviše svjetskih nagrada u proizvodnji sira, degustacija nekoliko vrsta nagrađivanog sira, pršuta i vina. Nakon degustacije nastavak puta u lunjske maslinike, šetnja kroz maslinik gdje su neke masline stare preko 1600 godina. Nakon šetnje degustacija ulja od ovih jedinstvenih maslina. Nakon degustacije povratak u Zadar i odmor do sutra. Smještaj:Hotel 4* Obroci:doručak u 08:00 h, degustacija u 14:00 h/dostojna zamjena za ručak Aktivnost: lagano, 11 sati Transport: 170 kilometara, cca 2:15 h vožnje u pet puta

7. dan: Zadar-N.P.Kornati i P.P.Telaščica-Zadar

Nakon doručka vožnja brodom prema Nacionalnom parku Kornati i parku prirode Telaščici. Nacionalni park Kornati sastoji se od 89 nenaseljenih otoka i otočića. Kornati su najrazve-denija skupina otoka na Mediteranu. Ime dolazi od latinske riječi „corona“ što znači kru-na. Prema legendi, Bog je htio okruniti svoje djelo posljednjeg dana stvaranja, pa je stvo-rio Kornate od suza, zvijezda i daha. Park prirode Telašćica nalazi se na jugoistoku Dugog otoka, park je poznat kao najzaštićenija luka na Jadranu pa je zato uz Kornate ovaj dio nazvan kao raj za nautičare. Na vrhu zapadne strane uvale proteže se najveći strmac na Jadranu koji doseže nevjerojatnih 166 metara visine i ide 85 metara duboko u more. U blizini se nalazi slano jezero “Mir” koje je poznato po visokom sadržaju soli i ljekovitom blatu. Nakon ručka šetnja po ovom čarobnom otoku, povratak u Zadar i slobodno vrijeme do sutra. Smještaj:Hotel 4* Obroci:doručak u 08:00 h, ručak u 13:30 h na otoku u Nacionalnom parku Aktivnost: lagano, 9 sati Transport: 40 kilometara, cca 3:30 h vožnje brodom u 4 puta

8. dan: Zadar-Z.L.Zemunik ( KRAJ PUTOVANJA)

Nakon doručka odjava iz hotela i ovisno o letu transport do zračne luke ili slobodno vrijeme u gradu Zadru do polaska prema zračnoj luci. Obroci:doručak u 08:00 h Transfer:do zračne luke Zemunik iz Zadra 20 kilometara/30 minuta

Uključeno/Isključeno

 • Transfer od aerodroma do hotela prvog dana
 • Transfer od hotela do zračne luke zadnji dan
 • Smještaj u hotel sa 4 *, 7 noćenja s doručkom
 • Večera prvi i zadnji dan
 • Ručak na planini 2. dan putovanja
 • Degustacija 6. dana (dovoljna zamjena za ručak)
 • Boravišna pristojba
 • Prijevoz klimatiziranim automobilom (ukupno 1260 kilometara)
 • Voditelj putovanja koji je ujedno i vozač
 • Ulaznice za nacionalne parkove, tvrđavu Klis i Lunske maslinike
 • Licencirani vodič tijekom posjeta nacionalnim parkovima, za razgled gradova Zadar, Šibenik, Split i Trogir
 • Osiguranje
 • Trošak organizacije
 • PDV
 • Avio karte
 • Prehrana, večera 5 puta, ručak 5 ili 7 puta, ovisno o vremenu dolaska i odlaska
 • Ulaznice za crkve i muzeje
 • Osobna potrošnja
 • Putno zdravstveno osiguranje

Tour's Location

od 2.683,98€

Pošaljite upit

Organized by

Magic Croatia

Member Since 2021

Kontakt podaci

Email

info@magic-croatia.hr

Provjerite sljedeće ponude