ADRENALINSKE AVANTURE U DALMACIJI

Adrenalinski izleti

Svi naši izleti dizajnirani su kako bi pružili vrhunsko iskustvo ljubitelja aktivnosti na otvorenom. Bilo da tražite uzbuđenje u visinama, adrenalin na četiri kotača ili izazov na rijeci, garantiramo nezaboravno iskustvo i jedinstvene doživljaje. Pridružite nam se i otkrijte zašto je Dalmacija istinski raj za avanturiste.

Nudimo adrenalinske izlete koji savršeno kombiniraju uzbuđenje i neopisivu ljepotu dalmatinskog kraja. Doživite avanturu života s našim panoramskim letom iznad Zadra, gledajući iz ptičje perspektive veličanstveni spoj povijesti i prirode. Osjetite adrenalin dok istražujete divljinu Velebita na quadovima, gdje vas čekaju nezaboravni prizori netaknute prirode Za sve entuzijaste vodenih sportova, pripremili smo nezaboravan rafting i kajak safari. Otkrijte riječne brzace, testirajte svoje granice i doživite neponovljivu kombinaciju adrenalina i očaravajućih prirodnih krajolika Dalmacije.

Svi adrenalinski izleti u ponudi

Koje vas sve avanture očekuju u zadarskom arhipelagu?


  • Zadarski arhipelag i njegovo zaleđe kriju pravu riznicu adrenalinskih izleta za sve avanturiste željne uzbuđenja. Jedna od glavnih atrakcija je rijeka Zrmanja, prava smaragdna ljepotica, poznata po svom veličanstvenom kanjonu i impozantnim liticama koje se uzdižu preko 200 metara u visinu. Rijeka Zrmanja je svojim brojnim vodopadima i brzacima idealna lokacija za adrenalinske izlete poput raftinga i kajak safarija.
  • Planina Velebit je najduža planina i najveće zaštićeno područje u Hrvatskoj. Poznat kao „centar endemizma”, Velebit je savršeno odredište za sve ljubitelje adrenalina. Jeep safari po ovim planinskim stazama nudi uzbudljivu off-road vožnju, otkrivajući vam zapanjujuće vidike koji se pružaju sve do mora. Za one željne aktivnijeg odmora, planinarenje do najatraktivnijih vrhova Velebita otkriva spektakularne poglede koji ostavljaju bez daha. Također, na Velebitu možete posjetiti i lokacije gdje su snimani poznati filmovi o Winnetou ili pak saznati zanimljivosti o neobičnom životu drevnih pastira i tradiciji ovog jedinstvenog kraja.
  • Želite li vidjeti Zadar iz zraka ili njegov razvedeni arhipelag sa stotinama otoka, od kojih je najpoznatiji Galešnjak, otok u obliku srca, tada je panoramski let najbolji izbor za vas.

200 metarske litice


Prekrasno okruženje živahne rijeke Zrmanje krase 200 metara visoke litice ispod koji se može uživati u raftingu i kajakarenju. 


Na području Velebita sniman je popularni film Winnetou.