ADRENALINSKE AVANTURE U DALMACIJI

Želite iskusiti adrenalinske aktivnosti u Zadru i okolici?

Zadarska županija ima nevjerojatno prirodno okruženje, savršeno za ljubitelje aktivnosti na otvorenom i zaljubljenike u avanturu.

Pogledajte naš popis aktivnih izleta i odaberite onu koja vam najviše odgovara.

Najpopularniji aktivni izleti

Koje su popularne aktivnosti u Zadru i okolici?


  • U zadarskom zaleđu nalazi se smaragdno zelena rijeka Zrmanja, poznata po veličanstvenom kanjonu okruženom liticama višim od 200 m. Zrmanja oduševljava posjetitelje brojnim vodopadima i brzacima koji su savršeni za rafting i kajak safari.
  • Planina Velebit najduža je planina i najveće zaštićeno područje u Hrvatskoj, a često se naziva i „centrom endemizma”. Odaberite Jeep safari po Velebitu i uživajte u uzbudljivoj off-road vožnji po planini ili planinarite do najatraktivnijeg vrha kako biste uhvatili pogled na more i planinske vrhove koji će vas ostaviti bez daha. Na Velebitu možete posjetiti i lokacije gdje su snimani filmovi o Winnetou ili pak saznajte zanimljivosti o neobičnom životu pastira u prošlosti.
  • Ako želite vidjeti Zadar iz zraka ili njegov razvedeni arhipelag sa stotinama otoka, od kojih je najpoznatiji Galešnjak, otok u obliku srca, tada je panoramski let najbolji izbor za vas.

200 metarske litice


Prekrasno okruženje živahne rijeke Zrmanje krase 200 metara visoke litice ispod koji se može uživati u raftingu i kajakarenju. 


Na području Velebita sniman je popularni film Winnetou.

Svi adrenalinski izleti u ponudi

Ostali izleti u ponudi

Trebate smještaj u blizini izleta?

Provjerite našu ponudu smještaja u blizini održavanja izleta.