od 120,00€
Pošaljite upit

Panoramski let

Zračna luka Zemunik, Zadar
Not Rated
Trajanje

35 - 100 min

Otkazivanje

Do 1 dan(a)

Veličina grupe

1 ljudi

Jezici

___

Detaljne informacije

Panoramski let omogućit će ti nezaboravno iskustvo leta avionom iznad Zadra, Otoka ljubavi ili Kornatskog arhipelaga, najrazvedenije grupe otoka na Mediteranu. Možeš kreirati i svoju rutu letenja! Doživi ljepotu Plitvica ili Nacionalnog parka Krka iz zraka. Rezerviraj svoje mjesto i odleti u avanturu života!

DOSTUPNOST: sezona letenja od 15. travnja do 15. listopada

PLAN IZLETA:

Panoramski let je privatni let avionom Cessna 172 u kojem ima mjesta za maksimalno 3 putnika. Letjeti možete sami ili u društvu, a let započinje u Zračnoj luci Zadar gdje će vas dočekati naš uvijek nasmijani i certificirani pilot. Pilot će vas prvo upoznati sa sigurnosnim pravilima tijekom letenja, a nakon toga će vam na karti pokazati rutu koju ćete proći prilikom leta.
Možete izabrati neku od ruta koje smo mi osmislili a koje traju 25 min, 35 min, 60 min ili 100 min. Letjet ćete na 300 m visine, a ovisno o tome koji let izaberete, uživat ćete u pogledu na cijeli Zadar i kružit ćete iznad zadarskog poluotoka te iz ptičje perspektive gledati Pozdrav Suncu, Morske orgulje i crkvu sv. Donata.
Vidjet ćete otoke zadarskog arhipelaga, a poseban doživljaj je let iznad brojnih otoka i otočića Nacionalnog parka Kornati te Parka prirode Telašćica i najvećeg strmca na Jadranu. Panoramski let iznad svjetski poznatog Otoka ljubavi – Galešnjaka, prava je poslastica za romantičare budući da je to najbolji način na koji možete uživati u njegovom jedinstvenom srcolikom obliku.
Ako imate omiljena odredišta koja biste željeli vidjeti iz zraka, a ne nalaze se u ponuđenim rutama, predložite nam svoju rutu i mi ćemo rutu letenja prilagoditi vašim zahtjevima u okviru zadanog vremenskog trajanja leta. Možete letjeti i iznad veličanstvenih Plitvičkih jezera, kanjona Paklenice i Velebita ili slapova Krke i fotografirati najpoznatije nacionalne parkove u Hrvatskoj.
Ovo je definitivno iskustvo koje ćete željeti podijeliti sa svojim voljenima, obitelji ili prijateljima. Upravo je naš panoramski let bio inspiracija za zaruke i poklon za rođendane, godišnjice braka, veze i prijateljstva. Čak su i najmanji uživali u panoramskom letu sa svojim roditeljima, kao ispunjenje njihove želje da se voze u avionu.
Kontaktirajte nas i rezervirajte svoj termin i iskusite nezaboravno uzbuđenje letenja!

TRAJANJE LETA:

 • 35 min: Zadar – Sukošan – Biograd – Galešnjak
  cijena je 120,00 € po osobi
 • 60 min: Zadar – Sukošan – Biograd – Galešnjak – NP Kornati – PP Telašćica
  cijena je 150,00 € po osobi
 • 100 min: Zadar – Sukošan – Biograd – Galešnjak – NP Kornati – PP Telašćica – Vodice – NP Krka
  cijena je 175,00 € po osobi

Da bi se ostvario Panoramski let potrebno je da su prijavljene minimalno 2 osobe, a maksimalno 3 osobe po letu.

CIJENA: od 120,00 EUR po osobi  

UKLJUČENO U CIJENU:

 • Let avionom Cessna 172
 • Visoko kvalificirani piloti (letenje kontrolira Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo i osigurava najviše standarde)
 • Upoznavanje sa sigurnosnim pravilima prilikom letenja s pilotom
 • Ruta i vrijeme letenja prema vašim željama
 • Privatno iskustvo što znači da ne dijelite let s drugim osobama koje nisu iz vaše grupe
 • Osiguranje
 • PDV

NIJE UKLJUČENO U CIJENU:

 • Prijevoz do Zračne luke Zadar – Transfer do Zračne luke Zadar i povratak nakon letenja može se organizirati na upit.

NAPOMENA:
Na aerodrom je potrebno doći minimalno pola sata prije leta (zbog najave leta kontroli letenja i sigurnosnih provjera).
Obavezno ponijeti osobnu iskaznicu svih putnika.
Ruta letenja može se kreirati ili promijeniti prema vašim željama, uz prethodni dogovor, budući da je let potrebno najaviti kontroli letenja

DOBNO OGRANIČENJE:  na let mogu djeca iznad 7 godina starosti

MJESTO POLASKA:

Highlights

 • Let iznad svjetski poznatog Otoka ljubavi - Galešnjaka, prava je poslastica za romantičare budući da je to najbolji način na koji možete uživati u njegovom srcolikom obliku
 • Letjet ćete na 300 m visine i kružit ćete iznad zadarskog poluotoka te iz ptičje perspektive gledati Pozdrav Suncu, Morske orgulje i crkvu sv. Donata
 • Naš panoramski let je inspiracija za prosidbe, jedinstven je poklon za rođendane, godišnjice braka, veze i prijateljstva

Što ćete sve raditi

Itenirary
Prije leta

U Zračnu luku Zadar potrebno je doći 30 min prije početka leta. Naš pilot će vas dočekati na dogovorenom mjestu. Nakon toga slijedi prijava kontroli letenja.
Slijedit ćete pilota koji će vam dati sigurnosne upute i na karti pokazati kako će izgledati vaša ruta letenja.

Itenirary
Za vrijeme leta

Nakon što se smjestite u avion, stavit ćete slušalice preko kojih ćete komunicirati s pilotom i drugim putnicima. Avion će poletjeti, a na vama je da uživate u nevjerojatnom pogledu. Proći ćete dogovorenu rutu, a pilot će vam objasniti što se nalazi ispod vas u određenom trenutku.
Za vrijeme panoramskog leta dopušteno je fotografiranje i snimanje videa.

Itenirary
Nakon leta

Nakon što prođete dogovorenu rutu pilot će vas vratiti u Zračnu luku Zadar i moći ćete se fotografirati ispred aviona.

Uključeno/Isključeno

 • Let avionom Cessna 172
 • Visoko kvalificirani piloti (letenje kontrolira Hrvatska agencija za civilno zrakoplovstvo i osigurava najviše standarde)
 • Upoznavanje sa sigurnosnim pravilima prilikom letenja s pilotom
 • Ruta i vrijeme letenja prema vašim željama
 • Privatno iskustvo što znači da ne dijelite let s drugim osobama koje nisu iz vaše grupe
 • Osiguranje
 • PDV
 • Prijevoz do Zračne luke Zadar

Kategorija izleta

Aktivni izleti

Lokacija aktivnosti

Zračna luka Zemunik, Zadar

Česta pitanja

Gdje je mjesto polaska?

Panoramski let započinje iz Zračne luke Zadar, a pilot će vas dočekati na dogovorenom mjestu. Ako dolazite vlastitim automobilom, možete parkirati na parkingu Zračne luke Zadar. Parking se naplaćuje.

Je li sigurno letjeti avionom?

Avion je redovito servisiran, prema specifikacijama proizvođača, uključujući redovite provjere, održavanja i inspekcije prije svakog leta. Dok su naši piloti su certificirani i pouzdani profesionalci s višegodišnjim iskustvom.
Sad kad smo utvrdili da je let siguran, slobodno uskočite u avion i bezbrižno započnite svoju avanturu.

Što ako je vrijeme loše?

Ako su vremenski uvjeti nepovoljni te ako naš pilot procijeni da vrijeme nije pogodno za let, dogovorit ćemo drugi datum i vrijeme. Ako ne budemo uspjeli pronaći pogodno vrijeme za panoramski let, vratit ćemo vam novac u potpunosti.

Je li dopušteno fotografirati/snimati?

Naravno, dopušteno je fotografiranje! Štoviše, potičemo vas da nam pošaljete svoje fotografije s panoramskog leta ili jednostavno koristite #magiccroatia na Facebooku/Instagramu pa ćemo moći objaviti vaše fotografije!

od 120,00€

Pošaljite upit

Organized by

Magic Croatia

Member Since 2021

Kontakt podaci

Email

info@magic-croatia.hr

Broj telefona

+385 91 619 4949

Provjerite sljedeće ponude