ŠKOLSKI IZLETI

Jednodnevni školski izleti

Naša turistička agencija pruža jedinstvene i nezaboravne jednodnevne školske izlete po Hrvatskoj, stvarajući priliku za mlade da se međusobno bolje upoznaju i steknu nova iskustva izvan učionice.

Kvalitetu svih aranžmana osiguravamo pažljivom izradom programa, posebnom brigom za sigurnost učenika te odabirom kvalitetnih i provjerenih poslovnih partnera.

Školski izleti uključuju edukativne aktivnosti, istraživanje prirode i upoznavanje s kulturom, uz vodstvo licenciranih vodiča i pratitelja. Prioritet nam je sigurnost, stoga je prijevoz osiguran kvalitetnim autobusima turističke kategorije, profesionalnim i savjesnim vozačima te uključuje obvezno osiguranje od nesreća. Programi su prilagodljivi učeničkim grupama svih uzrasta. Školski izlet s nama je prilika za avanturu, učenje i stvaranje trajnih uspomena.

Svi školski izleti u ponudi

Zašto odabrati našu agenciju za organizaciju i provedbu školskog izleta?


  • Naša agencija se ističe dugogodišnjim iskustvom u kreiranju školskih izleta i stručnim znanjem u provedbi edukativnih i zabavnih programa prilagođenih mladima.
  • Sigurnost učenika je naš prioritet. Koristimo samo provjerene prijevoznike i pratimo sve sigurnosne protokole.
  • Naši izleti su obogaćeni edukativnim sadržajem koji dopunjuje školski kurikulum, te potiče učenike na aktivno učenje.
  • Programi su fleksibilni i prilagođavaju se dobi, interesima i potrebama različitih učeničkih skupina.
  • U našem timu su isključivo profesionalni i licencirani vodiči i pratitelji putovanja, koji jamče kvalitetno vođenje izleta.
  • Nudimo širok spektar destinacija, od prirodnih ljepota do kulturnih znamenitosti Hrvatske.
  • Brojne škole su nam poklonile svoje povjerenje, a njihovo zadovoljstvo potvrđuju mnoge pozitivne recenzije i preporuke.

1800+ djece na izletima


U 2023. godini je više od 1800 djece sudjelovalo u našim školskim izletima.