BICIKLISTIČKE TURE PO DALMACIJI

Otkrijte čaroliju Dalmacije na jedinstven način – biciklističkom turom kroz zadarsku regiju.

Naša ponuda je savršena kombinacija aktivnog odmora i istraživanja skrivenih dragulja Dalmacije. Bez obzira jeste li amater ili iskusni biciklist, zadarska regija nudi raznolike rute koje zadovoljavaju sve ukuse.

Poseban naglasak stavljamo na grad Zadar, gdje možete biciklom otkriti njegovu bogatu povijest i kulturu. Posjetite tajanstvenu sfingu, uživajte u nezaboravnom pogledu s starog svjetionika, i istražite stare gradske ulice. Naši vodiči su stručnjaci za područje i osigurat će vam nezaboravno iskustvo, vođeno znanjem i strašću prema biciklizmu i lokalnoj kulturi. Ne propustite priliku za avanturu života – rezervirajte svoju biciklističku turu po Dalmaciji s nama i otkrijte zadivljujuće ljepote koje nudi ovaj kraj.

Sve biciklističke ture u ponudi

Što posjetiti biciklom u blizini Zadra?


  • Biciklom posjetite obližnji gradić Nin, najstariji kraljevski hrvatski grad i mjesto rođenja hrvatske države. Nin ima izvrsne pješčane plaže i polja soli u kojima se sol proizvodila još od rimskog doba.
  • Ako ste pustolovnog duha, onda obavezno posjetite zadarske otoke. Preuzet ćete bicikl, plan otoka i kartu za trajekt. Ukrcat ćete se u trajekt i kad stignete na otok Ugljan, avantura započinje. Krenite biciklom duž slikovite obale, otkrijte prekrasne plaže, posjetite ribarska mjesta s tradicionalnim kamenim kućama i popnite se na srednjovjekovnu tvrđavu s pogledom na cijeli zadarski arhipelag.
  • Za one željne izazova, otok Pašman je savršen izbor. Povezan mostom s Ugljanom, nudi mnoštvo biciklističkih staza koje vode kroz netaknutu prirodu pružajući jedinstven uvid u lokalni život i kulturu. Otok Pašman je prava oaza mira i prirodnih ljepota, idealna za istraživanje na biciklu.

1032 biciklističke rute


U Hrvatskoj su trenutno na raspolaganju čak 1032 različite biciklističke rute, a broj lakih cestovnih i zahtjevnih brdskih ruta redovito raste..


Hrvatska je domaćin mnogih popularnih biciklističkih događanja, među kojima svakako vrijedi istaknuti svjetski poznatu biciklističku utrku Tour of Croatia.