SMJEŠTAJ U DALMACIJI

Tražite kvalitetan smještaj u Zadru i okolici?

Odaberite svoj savršen smještaj. Priuštite si nezaboravan odmor u smještaju koji točno odgovara vašim željama. Iz naše ponude izaberite kategoriju smještaja koja vam naviše odgovara. Možete izabrati smještaj u hotel, hostelu, vili ili apartmanu.

Provjerite našu ponudu i rezervirajte odmor po svojoj želji. Ukoliko ne možete pronaći odgovarajući smještaj u našoj ponudi, slobodno nam pošaljite upit sa svojim zahtjevima i rado ćemo pronaći smještaj za vas.

Najpopularniji smještaj

Zašto odabrati baš nas?

  • Broj smještajnih kapaciteta koje nudimo je u stalnom porastu po broju i kvaliteti
  • Fotografije su uslikane prema stvarnom stanju u smještaju
  • Jako nam je stalo ispuniti sve individualne želje i potrebe gostiju
  • Na usluzi smo vam za sva pitanja i informacije od trenutka rezervacije do povratka kući
  • Jednostavno i brzo možete pregledati našu ponudu smještaja

Kako bi vam pomogli odabrati najbolji smještaj za vas, u opisima smještajnih kapaciteta naznačeni su dostupni datumi, za koliko osoba je namijenjen te najvažniji podaci o samom smještaju (datumi dostupnosti, kada je prijava i odjava, način rezervacije te uvjeti otkazivanja).

Atraktivni hoteli


Odabrani hoteli koje imamo u svojoj ponudi nude putnicima i posjetiteljima vrhunski smještaj. Hotele odlikuje visok smještajni i ugostiteljski standard sa mnoštvom sadržaja. Za sebe odaberite hotel smješten uz more , gradski hotel uz plažu ili pak luksuzno opremljen hotel sa bogatom ponudom.

magic croatia smještaj kapaciteti zadar odmor ljetovanje croatia hotel hostel room bed app
magic croatia smještaj kapaciteti zadar odmor ljetovanje croatia hotel hostel room (2)

Povoljni hosteli


Za vas smo izabrali hostele koji su moderno opremljeni i imaju izvrsne pozicije. Njihovi šarmantni interijeri osvojit će vas, a blizina drugih sadržaja učinit će ga idealnim izborom za vas.

Predivni apartmani


Apartmani iz naše ponude omogućit će vam da organizirate svoj odmor kao da ste kod kuće. Boravak u apartmanima vam osigurava privatnost i mogućnost pripremanja obroka kad god poželite.

magic croatia smještaj kapaciteti zadar odmor ljetovanje croatia hotel hostel room hotel
magic croatia smještaj kapaciteti zadar odmor ljetovanje croatia hotel hostel room

Luksuzne vile


Za idealan opuštajući odmor nudimo vam vile. Dopustite sebi opuštanje u bazenu, uživanje u finskoj i turskoj kupelji ili vanjskom jacuzziju u vilama smještenim na izvrsnim lokacijama.