MODERNE VILE U ZADRU

Tražite predivnu vilu za odmor u Zadru?

Rezervirajte vrhunski opremljene vile u Hrvatskoj! Odmor na plaži kristalno čistog Jadranskog mora je zaista neprocjenjiv te je udoban smještaj važan dio odmora kakvog priželjkujete. Zato za najudobniji boravak odaberite jednu od vila iz naše ponude.

Jedinstveni ambijent privatne vile zadovoljit će vaše želje za opuštanjem. Odaberite rustikalnu, modernu ili elegantno uređenu vilu i osjećajte se kao kralj ili kraljica tijekom svoga odmora.

Svakodnevni pristup bazenu, jacuzziju, sauni, intimna atmosfera te zaštićenost od pogleda drugih ljudi samo su neke od prednosti boravka u vili.

Najpopularnije vile

Koje dodatne usluge možete koristiti?


  • Kako bismo učinili vaš odmor još posebnijim i opuštenijim, na raspolaganju smo Vam tijekom cijelog Vašeg cijelog boravka
  • Osim najma vile možemo vam ponuditi i organizaciju personaliziranih usluga tijekom vašeg boravka (usluge lokalnog chefa kako bi vam pripremio obroke, fitnes trenera, frizera i slično).
  • U svom odmoru uživajte potpuno opušteni, a nama prepustite brigu o detaljima tijekom Vašeg odmora kao što su privatne ture, izleti, najam vozila.

1.000+ vila u Hrvatskoj


U Hrvatskoj postoji više od 1.000 modernih vila s luksuznim sadržajem


Termin “villa” bi u doslovnom prijevodu značio “ljetnikovac”

Sve vile u ponudi

Zadar i okolica


Super izleti u blizini vile