od 750,00€
Provjerite dostupnost

Privatni izlet u Kornate iz Zadra

Kornati, Nacionalni park Kornati, Croatia
Not Rated

Trajanje

10 sati

Otkazivanje

Do 1 dan(a)

Veličina grupe

2-12 ljudi

Jezici

___

Detaljne informacije

Uživajte u mirnoći i harmoniji prirode u cjelodnevnom izletu brodom u Nacionalnom parku Kornati. Posjetite skrivene plaže, daleko od gužve. Opustite se u privatnoj plovidbi te odmarajte na suncu i kupajte se na  obližnjim otocima.

DOSTUPNO: Travanj – Listopad

O DESTINACIJI:

Nacionalni park Kornati sastoji se od 89 otoka, otočića i hridi. To je najrazvedenija skupina otoka u Mediteranu. Kornati su proglašeni Nacionalnim parkom 1980. godine, a zbog izuzetne ljepote krškog krajolika Kornatske otoke često nazivaju Kamenim biserima Mediterana. Kornatsko otočje je uglavnom nenastanjeno, prekriveno krškim pašnjacima i stablima maslina, a nerijetko ćete sresti i dupine kako plivaju u blizini.

PLAN IZLETA:

POLAZAK: 8:00
POVRATAK: 18:00
Vrijeme trajanja: 10 sati

Uživajte u opuštajućoj plovidbi brojnim otocima zadarskog arhipelaga i prođite ispod mosta koji povezuje Ugljan i Pašman, dva otoka najbliža Zadru.
Ljubazni skiper poslužit će vas hladnim pladnjem, doručkom, koji se sastoji od ručno rađenog dalmatinskog pršuta i ostalih suhomesnatih proizvoda i 3 vrste sira ( dostupno uz nadoplatu).
Nakon doručka vozit ćete se brodom kroz Nacionalni park Kornati koji se sastoji od bezbrojnih otoka i otočića. Vidjet ćete svjetionik Sestrice iz 19. stoljeća sagrađen na malom otoku, kao i otok Tanjurić koji izgleda poput ploče na morskoj površini. Ponekad je otok u potpunosti prekriven morskom pjenom.
Nakon panoramske vožnje oko otočića nacionalni park Kornati zaustavit ćete e u jednoj mirnoj uvali za kupanje. Tamo ćete imati 2 sata slobodnog vremena za kupanje i ronjenje s maskom. Ručak može biti poslužen na brodu ili možete ponijet hranu sa sobom. Ukoliko se odlučite za ručak na brodu možete birati između ribljeg ili mesnog jelovnika, ili možete kombinirati oba. Riblji meni sastoji se od brancina, dok mesni jelovnik od piletine i sezonske salate.
Nakon ručka imat ćete još 2 do 3 stajališta na otocima Ugljanu ili Pašmanu, ovisno o tome što skiper predloži zbog vremenskih prilika. Ova tura završava u 18:00 kada se vraćate u Zadar.

CIJENA: Od 750,00 EUR za grupu (5650.88 HRK)

NAPOMENA: maksimalan broj putnika na brodu je 12 osoba

UKLJUČENO U CIJENU:

 • izlet motornim brodom
 • licencirani skiper
 • voda, rakija, lokalno vino
 • 3-4 stanice za kupanje
 • ulaznica za NP Kornati

NIJE UKLJUČENO U CIJENU:

 • Osobna potrošnja
 • Pivo ili bilo koja druga alkoholna pića, ali dozvoljeno je donijeti svoje piće na brod
 • Ručak i doručak na brodu (uz nadoplatu – 20 eura po osobi)

PREPORUČENI UZRAST: odrasli, djeca iznad 6 godina i starije osobe
PONIJETI: kupaći kostim, ručnik, mali ruksak, zaštitnu kremu za sunce, laganu jaknu, bocu vode, mobitel ili foto aparat, novac, osobnu iskaznicu
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE BRODA: drveni brod, wc, prostor za sjedenje, mjesto na brodu za sunčanje, brzina od 8 čvorova, kabine za presvlačenje i kuhinja

MJESTO POLASKA:

Klikni i pročitaj više

IZDVOJENO

 • Plovite zadarskim arhipelagom i NP Kornati u opuštajućoj atmosferi s društvom po svom izboru
 • Kušajte domaću hranu pripremljenu na brodu i probajte vrhunska lokalna vina
 • Kupajte se i sunčajte na osamljenim plažama

Što ćete sve raditi

Itenirary
08:00
Plovidba počinje oko 8:00 sati iz gradske luke na adresi: Obala kneza Trpimira, Zadar
Itenirary
08:10
Uživajte u opuštajućoj plovidbi brojnim otocima zadarskog arhipelaga i prođite ispod mosta koji povezuje Ugljan i Pašman, dva otoka najbliža Zadru. Zatim slijedi doručak koji će skiper poslužiti na brodu (dostupno uz nadoplatu).
Itenirary
9:30
Nakon doručka vozit ćete se brodom kroz Nacionalni park Kornati, vidjet ćete svjetionik Sestrice iz 19. stoljeća sagrađen na malom otoku, kao i otok Tanjurić koji izgleda poput ploče na morskoj površini.
Itenirary
11:00
Nakon panoramske vožnje oko otočića nacionalni park Kornati zaustavit ćete e u jednoj mirnoj uvali za kupanje. Tamo ćete imati 2 sata slobodnog vremena za kupanje i ronjenje s maskom.
Itenirary
13:15
Ručak može biti poslužen na brodu ili možete ponijet hranu sa sobom. Ukoliko se odlučite za ručak na brodu možete birati između ribljeg ili mesnog jelovnika, ili možete kombinirati oba. Riblji meni sastoji se od brancina, dok mesni jelovnik od piletine i sezonske salate.Nakon ručka imat ćete još 2 do 3 stajališta na otocima Ugljanu ili Pašmanu, ovisno o tome što skiper predloži zbog vremenskih prilika.
Itenirary
18:00
Ova tura završava u 18:00 kada se vratite u Zadar.

Uključeno/Isključeno

 • Izlet motornim brodom
 • Licencirani skiper
 • Voda, rakija i lokalno vino
 • 3-4 stanice za kupanje
 • Ulaznica NP Kornati
 • Osobna potrošnja
 • Pivo ili bilo koje drugo alkoholno piće, ali dozvoljeno je donijeti svoje piće na brod
 • Ručak i doručak na brodu (uz dodatnu nadoplatu - 20 eura po osobi)

Kategorija izleta

Privatni izleti

Lokacija aktivnosti

Kornati, Nacionalni park Kornati, Croatia

Česta pitanja

Što ako smo zainteresirani za izlet, ali nas je manje od 6 osoba?
Pošaljite nam upit za izlet sa željenim brojem osoba pa ćemo vam kreirati ponudu i najbolju cijenu za ovakav ili sličan izlet prema broju osoba koji nam navedete u vašem upitu.
od 750,00€

Organized by

admin

Member Since 2021

Kontakt podaci

Email

info@magic-croatia.hr

Website

www.magic-croatia.hr

Broj telefona

+385 91 619 4949

Fax

+385 23 271 405

Provjerite sljedeće ponude