IZLETI U ZADRU I DALMACIJI

Tražite vrhunske avanture i atraktivne izlete u Dalmaciji?

Upoznajte Hrvatsku na najljepši način i izaberite izlet prema svojim željama. Odaberite jedan od 60 izleta iz naše ponude sa mjestom polaska koje vam najviše odgovara.

Otkrijte s nama šarmantne povijesne gradove, posjetite nacionalne parkove, zaplovite kristalno čistim morem, sunčajte se na naljepšim plažama, istražite Velebit – jednu od najljepših planina u Hrvatskoj ili uživajte u adrenalinskim doživljajima.

Upustite se s nama u nezaboravne avanture, predivne destinacije čekaju na vas!

Brodski izleti


Adrenalinski izleti


Privatni izleti


Izleti u Nacionalne parkove


Biciklističke ture


Povijesni hrvatski gradovi


speed-boat-tour-to-kornati

Zadarska regija za savršen izlet


Zadar je savršena destinacija te nudi mnoštvo izleta i doživljaja. Zbog idealnog geografskog položaja savršeno je mjesto polaska u druge gradove i destinacije jer se nalazi u blizini 5 nacionalna parka, brojnih otoka i otočića, najljepših skrivenih plaža te šarmantnih dalmatinskih gradova.

Zadarska regija ima povoljnu klimu, obiluje velikim brojem sunčanih sati, pješčanim plažama i prekrasnim otocima stoga iskoristite vaš odmor kako biste pronašli djelić prirode samo za sebe i odmorili se od svakodnevice.

Atraktivni izleti s polaskom iz Zadra


Provjerite našu ponudu cjelodnevnih i poludnevnih izleta s polaskom iz Zadra, ali i iz drugih mjesta u Zadarskoj županiji. Također, u našoj ponudi možete pronaći i izlete s polaskom iz Šibenika i Splita.

Odabirom najboljih izleta za vas želimo vam pružiti nezaboravna iskustva, omogućiti vam upoznavanje Zadra, okolnih otoka, dalmatinskih gradova i da isprobate najzanimljivije aktivnosti iz naše ponude. Bilo da dolazite s partnerom, ekipom ili obitelji zasigurno ćete u našoj ponudi pronaći aktivnost koja će vam odgovarati.

P1010350-1024x1024

Izleti po gradovima i regijama

Zadar – popularni izleti u Zadru


Nacionalni Park Plitvička Jezera – popularni izleti


Sakarun – top izleti u Sakarun


Split – popularni izleti iz Splita


Nacionalni Park Krka


Nacionalni Park Kornati – popularni izleti na Kornate


Dugi otok – odlični izleti na Dugi otok


Zrmanja – popularni izleti na rijeku Zrmanju


borders-croatia-post-covid-travel

Nezaboravni izleti u predivnim destinacijama


Uz dobru organizaciju izleti se mogu pretvoriti u prekrasno iskustvo i nezaboravan doživljaj, a to vam našom uslugom, pristupom, savjetovanjem i pružanjem informacija upravo i želimo pružiti.

Iskoristite svoje vrijeme odmora na najbolji mogući način i provedite nezaboravan dan uz naše izlete i adrenalinske doživljaje. Jedrite s nama kristalno čistim morem, posjetite Nacionalni park Plitvice, izaberite izlet brodom na Sakarun i uživajte u plaži s bijelim pijeskom gdje će posebno uživati djeca, uživajte u slapovima Nacionalnog parka Krka, istražite šarmantni grad Šibenik, zaplovite prema Nacionalnom parku Kornati i parku prirode Telaščica ili izaberite upoznati Zadar na zabavan i uzbudljiv način uživajući u panoramskom letu.