od 1.485,00€
Rezervirajte sada

5 dana po srednjoj Dalmaciji, Privatno putovanje

Not Rated

Trajanje

5 dana 4 noćenja

Vrsta putovanja

Prilagođena tura

Veličina grupe

1-4 osoba

Jezici

___

Detaljne informacije

U putovanju kroz Dalmaciju posjetit ćete Zadar, srednjovjekovni stari grad u srcu jadranske obale, koji je u cijelosti smješten na poluotoku. Osim što je dinamičan grad, Zadar je i izvrsna baza za posjet ostalim primorskim gradovima i nacionalnim parkovima.

Zadar – Nin – Šibenik – NP Krka 

5 dana, 4 noći (4 noćenja u Zadru)

COVID-19 mjere: Provodimo dodatne mjere zaštite zdravlja i sigurnosti, fokusirani smo na manje grupe gostiju dok su posjeti kulturnim znamenitostima i nacionalnim parkovima predviđeni za period kad je manja koncentracija ljudi.

O destinaciji:

Dalmacija je morska regija sa preko 1000 otoka odvojena masivnim planinskim lancima, koji je dijele od kontinentalne Hrvatske, od kojih neki završavaju u samom moru. U ovoj regiji ima 3 nacionalna parka, 3 parka prirode i 5 spomenika pod zaštitom UNESCO-a (stari grad Dubrovnik, romanički grad Trogir, Dioklecijanova palača, stari grad na Hvaru i Šibenska katedrala).  Veći gradovi su: Dubrovnik, Hvar, Makarska, Split, Trogir, Šibenik i Zadar te nekoliko manjih, a svi gradovi su građeni isključivo od masivnog kamena sa popločanim ulicama koje pričaju o bogatoj povijesti.

Plan putovanja:

1. dan: Dolazak u Zadar
Doček u zračnoj luci i transport u hotel u Zadru, dolaskom u hotel slobodno vrijeme do večere. Večera dobrodošlice u tradicionalnom Zadarskom restoranu, nakon večere povratak u hotel na noćenje.
Transfer: iz zračne luke Zemunik do hotela u Zadru 20 kilometara/30 minuta
Smještaj: Hotel 4*
Obroci: Večera u restoranu u 19:00 sati

2. dan: Zadar – Nin – Zadar

Doručak u hotelu i obilazak  povijesnih lokaliteta: crkve Sv. Šime sa izloženim tijelom sveca koje je dospjelo u Zadar iz Carigrada u 13 st. te crkve Sv. Marije u kojoj je postavljena Stalna izložba crkvenog blaga poznata kao zlato i srebro grada Zadra. Slijedi ručak u poznatom zadarskom restoranu. Nakon ručka odlazak do obližnjeg malog povijesnog grada kojeg je osnovalo pleme Liburni iz 9. st. pr. Krista, u kojem su kasnije stolovali Hrvatski vladari. Cijeli stari grad Nin je kulturološka lokacija sa 4 crkve koje datiraju iz 6. do 13. st, Rimskim hramom, muzejima, Antičkom lukom, itd…  Nakon razgledavanja večera u nekom od restorana ili konoba bogatih gastronomskom ponudom te povratak u hotel u Zadru.
Smještaj: Hotel 4*
Obroci: doručak 08:00, ručak 12:00, večera 19:00
Aktivnost: lagano 9 sati
Transport: 50 kilometara, cca 1 sat vožnje u tri puta

3. dan: Privatni brodski izlet u zadarskom arhipelagu

Nakon doručka polazak na brodski izlet. Imat ćete brod samo za sebe i ljubaznog skipera na raspolaganju. Uživat ćete u laganoj plovidbi oko brojnih otoka i otočića zadarskog arhipelaga. U dogovoru sa skiperom stat ćete na više mjesta i otoka kako biste se kupali u nekoj od skrivenih uvala s prozirnim morem. Možete otkriti neobičan otok Galešnjak u obliku srca, plivati u najčišćem moru u Pašmanskom kanalu ili posjetiti jedno od slikovitih, ribarskih mjesta na otoku. Nakon izleta povratak u Zadar i slobodno vrijeme.
Smještaj: Hotel 4*
Obroci: doručak 08:00, ručak 12:00, večera 19:00
Transport: 60 kilometara, cca 5 sati vožnje brodom

4. dan: Zadar-NP Krka-Šibenik-Zadar

Nakon doručka posjet drugom hrvatskom najposjećenijem parku, Nacionalnom parku Krka. Nacionalni park Krka se nalazi u blizini povijesnog grada Šibenika. U nacionalnom parku dominiraju slapovi, jezera, ostatci Rimskog vodovoda i logora te brojne utvrde iz 14. stoljeća. Rijeka Krka teče kroz kameni kanjon dug 75 kilometara i utječe u Jadransko more kod Šibenika. Krka je proglašena nacionalnim parkom 1985. godine, a najpoznatija je po slapovima: Skradinski buk, Roški slap, Bilišića buk, Brljanski slap, Manojlovac i Miljacka slap. Podno Skradinskog buka je izgrađena druga hidroelektrana na svijetu i to 2 dana poslije hidroelektrane na Nijagarinim slapovima 1895. godine. Nakon razgleda parka posjet obližnjem seoskom obiteljskom domaćinstvu gdje ćemo degustirati njihove proizvode i ručati. Nakon ručka kratka vožnja do Šibenika, Šibenik je najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu i nalazi se na ušću rijeke Krke. Šibenska katedrala sv. Jakova građena je više od stotinu godina. Posebna je po tome što je u cijelosti izgrađena od kamena. Jedinstvena je i po tome što je nastala pozicioniranjem kamenih ploča i rebara bez korištenja ikakvog vezivnog materijala. Nakon razgleda Šibenika povratak u Zadar i odmor do sutra.
Smještaj:Hotel 4*
Obroci: doručak u 08:00 h, ručak u 13:30 h
Aktivnost: lagano 9, sati
Transport: 200 kilometara, cca 2:30h vožnje u četiri puta

5. dan: Zadar-Z.L.Zemunik ( KRAJ PUTOVANJA)

Nakon doručka odjava iz hotela i ovisno o letu transport do zračne luke ili slobodno vrijeme u gradu Zadru do polaska prema zračnoj luci.
Obroci: doručak u 08:00 h
Transfer: do zračne luke Zemunik iz Zadra 20 kilometara/30 minuta

CIJENA PUTOVANJA: 

  Cijena putovanja Iznos po osobi
2 osobe

 

2.970,00 EUR
(22377.47 HRK)
1.485,00 EUR
(11188.73 HRK)
4 osobe

 

4.460,00 EUR
(33603.87 HRK)
1.115,00 EUR
(8400.97 HRK)
6 osoba

 

6.192,00 EUR
(46653.62 HRK)
1.032,00 EUR
(7775.6 HRK)
*Za veći broj osoba, cijena na upit


Cijena uključuje:

 • Transfer od aerodroma do hotela prvog dana
 • Transfer od hotela do zračne luke zadnji dan
 • Smještaj u hotel sa 4 *, 4 noćenja sa doručkom
 • obroci 3 ručka i 4 večere
 • Boravišna pristojba
 • Voditelj putovanja
 • Prijevoz automobilom cca 550 kilometara
 • Ulaznice za nacionalne parkove
 • Osiguranje od nesolventnosti
 • Trošak organizacije
 • PDV

Cijena ne uključuje:

 • Avionske karte
 • Ulaznice za crkve i muzeje
 • Osobna potrošnja
 • Putno zdravstveno osiguranje

NAPOMENA:

Moguće je organizirati preuzimanje rent-a-car vozila na bilo kojoj lokaciji koja odgovara putnicima ili potrebama grupe. Moguće je ugovoriti rent-a-car osobnog vozila, kombija (9 sjedala) i mini busa.

Plan putovanja je moguće prilagoditi prema vašim interesima i željama. Možemo izmijeniti plan puta, dati preporuku za dodatnu aktivnost ili izuzeti neke transfere ili aktivnosti za koje smatrate da ne odgovaraju vašim interesima.

Ovo putovanje se može organizirati i kao grupno putovanje.
Obavijestite nas o svojim željama, datumu putovanja, broju sudionika i poslat ćemo vam ponudu s cijenom

Klikni i pročitaj više

IZDVOJENO

 • Posjetite Zadar, drevni grad smješten u srcu jadranske obale i otkrijte njegov prekrasni arhipelag s brojnim otocima, tijekom izleta brodom
 • Otkrijte slikoviti gradić Nin, nekad sjedište hrvatskih kraljeva, pješčane plaže i naučite više o tradicionalnoj proizvodnji soli
 • Uživajte u Nacionalnom parku Krka, drugom najposjećenijem nacionalnom parku u Hrvatskoj, s nevjerojatnom prirodom i bogatom etnografskom zbirkom

Plan puta

1. dan: Dolazak u Zadar

Doček u zračnoj luci i transport u hotel u Zadru, dolaskom u hotel slobodno vrijeme do večere. Večera dobrodošlice u tradicionalnom Zadarskom restoranu, nakon večere povratak u hotel na noćenje.
Transfer: iz zračne luke Zemunik do hotela u Zadru 20 kilometara/30 minuta
Smještaj: Hotel 4*
Obroci: Večera u restoranu u 19:00 sati

2. dan: Zadar - Nin - Zadar

Doručak u hotelu i obilazak povijesnih lokaliteta: crkve Sv. Šime sa izloženim tijelom sveca koje je dospjelo u Zadar iz Carigrada u 13 st. te crkve Sv. Marije u kojoj je postavljena Stalna izložba crkvenog blaga poznata kao zlato i srebro grada Zadra. Slijedi ručak u poznatom zadarskom restoranu. Nakon ručka odlazak do obližnjeg malog povijesnog grada kojeg je osnovalo pleme Liburni iz 9. st. pr. Krista, u kojem su kasnije stolovali Hrvatski vladari. Cijeli stari grad Nin je kulturološka lokacija sa 4 crkve koje datiraju iz 6. do 13. st, Rimskim hramom, muzejima, Antičkom lukom, itd... Nakon razgledavanja večera u nekom od restorana ili konoba bogatih gastronomskom ponudom te povratak u hotel u Zadru.
Smještaj: Hotel 4*
Obroci: doručak 08:00, ručak 12:00, večera 19:00
Aktivnost: lagano 9 sati
Transport: 50 kilometara, cca 1 sat vožnje u tri puta

3. dan: Privatni brodski izlet u zadarskom arhipelagu

Nakon doručka polazak na brodski izlet. Imat ćete brod samo za sebe i ljubaznog skipera na raspolaganju. Uživat ćete u laganoj plovidbi oko brojnih otoka i otočića zadarskog arhipelaga. U dogovoru sa skiperom stat ćete na više mjesta i otoka kako biste se kupali u nekoj od skrivenih uvala s prozirnim morem. Možete otkriti neobičan otok Galešnjak u obliku srca, plivati u najčišćem moru u Pašmanskom kanalu ili posjetiti jedno od slikovitih, ribarskih mjesta na otoku. Nakon izleta povratak u Zadar i slobodno vrijeme.
Smještaj: Hotel 4*
Obroci: doručak 08:00, ručak 12:00, večera 19:00
Transport: 60 kilometara, cca 5 sati vožnje brodom

4. dan: Zadar-NP Krka-Šibenik-Zadar

Nakon doručka posjet drugom hrvatskom najposjećenijem parku, Nacionalnom parku Krka. Nacionalni park Krka se nalazi u blizini povijesnog grada Šibenika. U nacionalnom parku dominiraju slapovi, jezera, ostatci Rimskog vodovoda i logora te brojne utvrde iz 14. stoljeća. Rijeka Krka teče kroz kameni kanjon dug 75 kilometara i utječe u Jadransko more kod Šibenika. Krka je proglašena nacionalnim parkom 1985. godine, a najpoznatija je po slapovima: Skradinski buk, Roški slap, Bilišića buk, Brljanski slap, Manojlovac i Miljacka slap. Podno Skradinskog buka je izgrađena druga hidroelektrana na svijetu i to 2 dana poslije hidroelektrane na Nijagarinim slapovima 1895. godine. Nakon razgleda parka posjet obližnjem seoskom obiteljskom domaćinstvu gdje ćemo degustirati njihove proizvode i ručati. Nakon ručka kratka vožnja do Šibenika, Šibenik je najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu i nalazi se na ušću rijeke Krke. Šibenska katedrala sv. Jakova građena je više od stotinu godina. Posebna je po tome što je u cijelosti izgrađena od kamena. Jedinstvena je i po tome što je nastala pozicioniranjem kamenih ploča i rebara bez korištenja ikakvog vezivnog materijala. Nakon razgleda Šibenika povratak u Zadar i odmor do sutra.
Smještaj:Hotel 4*
Obroci: doručak u 08:00 h, ručak u 13:30 h
Aktivnost: lagano 9, sati
Transport: 200 kilometara, cca 2:30h vožnje u četiri puta

5. dan: Zadar-Z.L.Zemunik ( KRAJ PUTOVANJA)

Nakon doručka odjava iz hotela i ovisno o letu transport do zračne luke ili slobodno vrijeme u gradu Zadru do polaska prema zračnoj luci.
Obroci: doručak u 08:00 h
Transfer: do zračne luke Zemunik iz Zadra 20 kilometara/30 minuta

Uključeno/Isključeno

 • Transfer od aerodroma do hotela prvog dana
 • Transfer od hotela do zračne luke zadnji dan
 • Smještaj u hotel sa 4 *, 4 noćenja sa doručkom
 • obroci 3 ručka i 4 večere
 • Boravišna pristojba
 • Voditelj putovanja
 • Prijevoz automobilom cca 550 kilometara
 • Ulaznice za nacionalne parkove
 • Osiguranje od nesolventnosti
 • Trošak organizacije
 • PDV
 • Avionske karte
 • Ulaznice za crkve i muzeje
 • Osobna potrošnja
 • Putno zdravstveno osiguranje

Tour's Location

od 1.485,00€

Pošaljite upit

Organized by

admin

Member Since 2021

Kontakt podaci

Email

info@magic-croatia.hr

Provjerite sljedeće ponude