Iz poslovnog okruženja povedite svoje kolege u prirodu i bolje se upoznajte sa svojim timom dok sudjelujete u aktivnostima koje razvijaju timski duh.

Teambuilding je za svaku tvrtku idealan način za odmak od poslovne svakodnevnice, a istovremeno i prilika da se kolege dodatno upoznaju i podignu nivo svoje motivacije.

Dalmacija nije samo more, njene prirodne ljepote i povijesne građevine te ukusna hrana u kombinaciji s vrhunskim vinima može učiniti svaki team building vrijednom uspomenom.

 

ZAŠTO ORGANIZIRATI TEAM BUILDING?

Tvrtke koje žele razvijati timski duh među svojim zaposlenicima odabrat će organizirati zajedničko vrijeme izvan poslovnog okruženja.
Odmak od svakodnevnih aktivnosti i zajedničkih prostorija donijet će opuštenost i bolje upoznavanje kolega, a zanimljive i uzbudljive zajedničke aktivnosti zbližit će kolege koje se ne poznaju dovoljno.

U neodoljivoj prirodi zajedničke aktivnosti i druženje spajaju  interese sudionika i stvaraju jedno nezaboravno iskustvo. Pozitivni rezultati nakonodrađenog team buildinga rastu, a zaposlenici su opušteniji, oslobađeni stresa, s povećanom međusobnom tolerancijom i povećanim samopouzdanjem.

Pogledajte koje team building programe možete ostvariti u Zadarskoj županiji:

 

Paintball Zadar

Paintball je uzbudljiv i dinamični borbeni sport na otvorenom. Igrači se natječu u timovima ili samostalno kako bi eliminirali ostale igrače na terenu koristeći paintball puške s komprimiranim zrakom. Pobjednik je ona strana ili igrač koji prvi postigne cilj ili posljednji ostane u igri.
Zadarski paintball centar smješten je u Kožinu, samo 4 km od Zadra. Osnovan je 2003. godine i bio je prvi paintball centar u Zadru. Izvođenje paintball aktivnosti je dostupno cijelu godinu, a više o aktivnosti možete pročitati na ovom linku.

 

team building zadar

 

Quad safari u Parku prirode Vransko jezero

Quad safari u Parku prirode Vransko jezero pružit će vam užitak u prekrasnoj prirodi i adrenalinu. Vozit ćete quad oko najvećeg prirodnog jezera u Hrvatskoj, poslušati zanimljive priče vodiča, posjetiti prekrasne vidikovce i diviti se pogledu na jezero nevjerojatne plave boje, more i brojne otoke. Vožnja quada se odvija po neasfaltiranoj cesti kroz jedinstven dalmatinski krajolik, dostupna je cijelu godinu, a više o izletu možete pročitati ovdje.

 

team building zadar vrana

 

Zipline Šibenik

Osigurajte svom timu jedan sat uzbuđenja koje će teško nadmašiti.Uz zipline osjetite pravu navalu adrenalina i ujedno doživite veličanstveni kanjon rijeke Čikole. Atraktivan zipline je dug 1,4 km i ima tri zasebne linije na kojima ćete se spuštati brzinom 70 km/h niz čelično uže s jedne na drugu stranu kanjona. Zipline iskustvo je dostupno od travnja do studenog, a više o samom izletu i fotografije možete pogledati ovdje.

 

team building šibenik

 

Rafting Zrmanja

Dobro se zabavite s kolegama dok prelazite preko brojnih slapova i brzaca. Veslajte po divljim brzacima rijeke Zrmanje koja još nosi naziv “Ljepotica i zvijer”. Uživajte otkrivajući jedinstvenu ljepotu kanjona Zrmanje i prirode koja vas okružuje. U nekoliko sati čiste zabave, adrenalina i prekrasnog krajolika proći ćete 14 km dugu stazu punu brzaca i vodopada, a izlet je dostupan od travnja do lipnja te od rujna do listopada. Izvodivost izleta uvelike ovisi o razini rijeke odnosno količine padalina u tom periodu. Više o izletu pročitajte ovdje.

 

team building rafting

 

Izlet u Nacionalni park Paklenica

Izlet u NP Paklenica je lagana pješačka tura s vodičem kroz kanjon Velike Paklenice do seoskog gospodarstva Ramića dvori, smještenog u samom srcu parka na 555 m visine. Planinarska staza vodi vas uz potok kroz impresivni kanjon. Vidjet ćete vodene mlinove, uživati u netaknutoj prirodi planine i šetnji kroz šume bukve koje se nalaze na UNESCO Popisu svjetske baštine. Izlet je dostupan cijelu godinu. Fotografije i više informacija o izletu pogledajte ovdje.