Konačno je došlo vrijeme kada svi planiramo odmor i opuštanje. Vrijeme je predivno, more ugodno, a svima nam je potreban odmak od svakodnevice. Nakon što ste odlučili koji grad na našoj prekrasnoj obali ćete posjetiti, vrijeme je za planiranje sadržaja u kojem ćete uživati.

Na odmoru se želimo opustiti, kupati i uživati na plaži, a navečer se prošetati kroz mjesto i provjeriti lokalnu ponudu ili kušati domaću hranu. I onda se zapitate što će mi uz ovakvu ponudu još i izlet?

Donosimo vam 5 razloga zašto otići na izlet:

 

1. Sami birate kada želite ići na izlet

 

zašto izabrati turističku agenciju

 

Datum izlet birate prema vašim željama i mogućnostima. Grupni izleti imaju fiksne datume i program izleta, dok su privatni izleti fleksibilniji, a datum i vrijeme početka izleta može se mijenjati prema vašim željama.

 

2. Birate izlet prema svojim željama

Uživati možete u grupnim ili privatnim izletima te posjetiti mjesta koja već dugo želite vidjeti. Iz naše ponude možete izabrati sljedeće izlete: aktivne, brodske, biciklističke, posjete nacionalnim parkovima, s polaskom iz Zadra, Šibenika ili Splita, posjete brojnim hrvatskim gradovima ili privatne izlete. Razloge zašto izabrati privatne izlete možete pročitati na našem blogu:  https://magic-croatia.hr/privatni-izleti-u-zadru-i-zasto-ih-izabrati/.

 

3. U našoj ponudi su najbolji izleti

 

 

Osluškujući potrebe gostiju, našu ponudu smo kreirali tako što smo u nju uvrstili samo provjerene izlete koji će ispuniti sve potrebe naših gostiju. Izlete iz naše ponude smo osobno provjerili, što znači da smo sudjelovali u izletima, provjerili kvalitetu usluge tijekom izleta i dobili puno povratnih informacija zadovoljnih gostiju. Sve naše izlete možete provjeriti na: https://magic-croatia.hr/

 

4. Dostupnost 24/7

 

turistička agencija magic croatia

 

Svojim gostima smo dostupni prije izleta, tijekom izleta i nakon izleta. Trudimo se odgovarati u najkraćem roku na vaše upite i zahtjeve. U stalnom smo osobnom kontaktu s vama što bitno doprinosi vašem osjećaju sigurnosti. Također, uštedjet ćemo vam vrijeme utrošeno na planiranje, dati točne i provjerene informacije, što znači da ćete odmarati bez stresa.

 

5. Profesionalnost i fleksibilnost

Kao agencija smo najinformiraniji o tome što je novo i uzbudljivo u pojedinoj destinaciji te se uvijek trudimo isporučiti vam i dodatnu vrijednost. Želimo vam omogućiti najbolje ponude po izvrsnim  cijenama, siguran način rezervacije i fleksibilno otkazivanje. Naša velika prednost je i dostupnost sadržaja web stranice na tri jezika: hrvatskom, engleskom i njemačkom. Svakako pročitajte i naš blog gdje možete naći pregršt informacija i savjeta.

 

Stoga vam želim preporučiti da svoje brige oko organizacije prepustite nama i uživate u kvalitetnom vremenu s obitelji ili prijateljima. Kaže se:  „Možete svašta znati i učiniti, ali profesionalac to može učiniti još bolje.“ Jer računica je jednostavna, ako nešto i platite povoljnije, a niste zadovoljni ili niste uživali, preskupo ste platili!