Postoji puno načina za otkrivanje Zadra i okolice, ali panoramski let je jedna od najboljih stvari koje možete učiniti u Zadru, nije važno da li samo kratko boravite ili živite u Zadru. Zbog toga smo odgovorili na neka najčešće postavljana pitanja, pružili dodatne informacije o letu i dodali još fotografija koje će vam oduzeti dah!

ZAŠTO IZABRATI PANORAMSKI LET?

Na panoramskom letu provest ćete nezaboravno vrijeme s partnerom, prijateljima ili obitelji!
Uživat ćete u pogledu na čarobnu hrvatsku obalu, grad Zadar i stotine otoka iz potpuno drugačije perspektive. Tijekom leta osjetit ćete adrenalin, uživati u nevjerojatnim pogledima, napraviti ekskluzivne fotografije iz zraka i stvoriti sjećanja koja će trajati zauvijek!

U posljednjih nekoliko godina imali smo sreću što smo bili dio toliko lijepih ljudskih priča koje su se ostvarile tijekom panoramskog leta. Nekima smo pomogli ostvariti dugu želju da prvi put lete u avionu, za druge smo pripremili zadivljujuća rođendanska iznenađenja, a ispunjavali smo i dječji san o letu u avionu (naš najmlađi putnik imao je samo 4 godine).
Gore u oblacima dogodili su se neki od najromantičnijih trenutaka, uključujući nekoliko zaruka, a mnogo je puta panoramski let poslužio kao inovativan poklon za bračni par ili godišnjicu braka.
Slavili smo prijateljstva, a panoramski let često je bio veliki poklon iznenađenja za kumu ili kuma od mladenaca.
Panoramski let je idealna aktivnost za sve ljubitelje fotografije i lovce na avanture. Ako znate nekog ili se želite počastiti ovim jedinstvenim letom, obratite nam se putem info@magic-croatia.hr ili na mob: +385/91 619 49 49.

O AVIONU

Panoramski let provodi se motornim avionom Cessna 172 koji može prihvatiti 3 putnika i pilota (više putnika može se podijeliti u nekoliko grupa). S izrađenih preko 43 000 aviona i još uvijek u aktivnoj proizvodnji, Cessna 172 Skyhawk je avion koji je proizveden u najviše jedinica ikada.
Naš se avion redovito servisira, prema specifikacijama proizvođača, uključujući redovite provjere, održavanja i inspekcije prije svakog leta. Sad kad smo utvrdili da je let siguran, slobodno uskočite u avion i bezbrižno započnite svoju avanturu.

A PILOTI?!

Naši piloti su certificirani i pouzdani profesionalci s višegodišnjim iskustvom. Pilot će vas dočekati na zadarskoj zračnoj luci i uputiti kroz sigurnosne upute prije leta, pa čak i pokazati rutu leta na karti. Ako se želite fotografirati ispred aviona, možete pitati pilota i on će vam rado ostaviti nekoliko minuta za fotografiranje.

KOJE LOKACIJE ĆETE VIDJETI

Prethodno smo pripremili naše najpopularnije rute za panoramski let, tako da imate mogućnost izbora između 4 različita paketa leta koji traju 25 min, 35 min, 60 min i 100 min. Možete i sami isplanirati svoj let, vidjeti lokacije i mjesta koja vas zanimaju. Ovdje smo da vaše želje pretvorimo u stvarnost!

25 min Panoramski let: Zadar – Sukošan

zadar-old-town-panoramic-flight

Ovo je najkraća ruta ali je pogled na Zadar koji oduzima dah definitivno najistaknutiji doživljaj!
Iz ptičje perspektive moći ćete vidjeti trajektnu luku Zadar, stari grad smješten na poluotoku, divite se pogledu na Pozdrav suncu, morskim orguljama i crkvi Svetog Donata, simbolu Zadra.
I to nije sve, proći ćete pokraj obližnjih otoka Ugljana (najbolji europski skriveni dragulj) i Pašmana da biste napokon stigli do Sukošana i vidjeli najveću marinu na hrvatskoj obali.

35 min Panoramski let: Zadar – Sukošan – Biograd – Otok ljubavi (Galešnjak)

Apsolutno predivan Galešnjak jedan je od rijetkih na cijelom svijetu koji ima tako precizan oblik srca. Panoramski let najbolji je način da doživite hrvatski Otok ljubavi i njegov jedinstven srcolik oblik.
Ova ruta uključuje sve ranije spomenute (Zadar-Sukošan), ali i još više, letjet ćete prema Galešnjaku i slikovitom obalnom gradu Biogradu.

60 min Panoramski let: Zadar – Sukošan – Biograd – Otok ljubavi – Kornati Nacionalni park – Telašćica Park prirode

Nema boljeg načina za otkrivanje arhipelaga od 300 otoka nego letjeti iznad Nacionalnog parka Kornati i drugih otoka zadarske regije jer je teško doživjeti istinsku ljepotu otoka kad ih promatrate sa zemlje. Let ćete započeti iznad Zadra, a zatim preko zadarskog kanala nastaviti do obližnjih otoka Ugljana, Iža i Dugog otoka. Zatim ćete letjeti iznad Parka prirode Telašćica kako biste se divili najvišim liticama Jadrana i slanom jezeru Mir. Svjedočit ćete različitim nijansama plave i vidjeti otok Pašman, šarmantan Biograd, Otok ljubavi Galešnjak i konačno Sukošan s najvećom marinom u Hrvatskoj.

100 min Panoramski let: Zadar – Sukošan – Biograd – Otok ljubavi – Kornati – Telašćica – Vodice – Krka Nacionalni park

Ruta od 100 min je ekskluzivna i uključuje najbolje od zadarske regije, šibenske regije i nacionalnih parkova. Vidjet ćete sve gore navedeno i još više! Čudesni nacionalni park Krka drugi je najposjećeniji park u Hrvatskoj, smješten blizu srednjovjekovnog grada Šibenika. Uživat ćete u pogledu na tu čudesnu prirodu iz najbolje perspektive. Ako biste više voljeli posjetiti drugu lokaciju, poput nacionalnog parka Plitvička jezera ili planinu Velebit i Nacionalni park Paklenica, kontaktirajte nas i mi ćemo organizirati let prema Vašim željama.

DRUGA ČESTO POSTAVLJANA PITANJA:

Što ako je vrijeme loše?

Ako su vremenski uvjeti nepovoljni te ako naš pilot procijeni da vrijeme nije pogodno za let, dogovorit ćemo drugi datum i vrijeme. Ako ne budemo uspjeli pronaći pogodno vrijeme za panoramski let, vratit ćemo vam novac u potpunosti.

Postoji li parking?

Budući da je početna točka u zračnoj luci Zadar, svoj automobil možete parkirati na predviđenom parkiralištu. Da biste dobili više informacija o cijenama, kliknite na ovaj link.

Koristimo li slušalice tijekom leta?

Slušalice morate nositi tijekom cijelog trajanja leta kako biste mogli komunicirati s pilotom i ostalim putnicima.

Je li dopušteno fotografirati/snimati?

Naravno, dopušteno je fotografiranje! Štoviše, potičemo vas da nam pošaljete svoje fotografije s panoramskog leta ili jednostavno koristite #magiccroatia na Facebooku/Instagramu pa ćemo moći objaviti vaše fotografije!

Ne čekajte više, kontaktirajte nas, rezervirajte svoj panoramski let i doživite ovu nezaboravnu avanturu letenja!