RENT A BOAT

Najam broda u Zadru

Najam broda tijekom vašeg boravka u Zadru nudi jedinstveno iskustvo istraživanja skrivenih uvala, povijesnih otoka i kristalno čistog Jadranskog mora. Bilo da tražite bijeg od svakodnevnice ili želite istražiti prirodne ljepote Hrvatske, izlet brodom nudi sve što vam je potrebno za savršen odmor.

Raspolažemo s brodovima različitog kapaciteta i sami birate tip broda, vrijeme i lokaciju koju želite posjetiti. S nama ne samo da unajmljujete brod već vam pružamo kompletnu uslugu uključujući iskusnog skipera, pokrivene troškove goriva, pa čak i ulaznicu za Nacionalni park Kornati ili Park prirode Telašćica.

Izaberite brod po želji

Najam broda u Zadru: Jedinstveno iskustvo za posebne prigode


Najam broda u Zadru predstavlja idealno rješenje za organizaciju djevojačkih zabava, romantičnih vjenčanja ili rođendanskih proslava. Izaberite našu uslugu i vaša posebna prigoda pretvorit će se u nezaboravan događaj na kristalno čistom moru, uz očaravajući panoramski pogled na zadarsku rivijeru.

Bez obzira planirate li intimno okupljanje ili želite veliku proslavu, mi smo tu da vaš san pretvorimo u stvarnost. Pronađite brod koji odgovara vašim potrebama, posjetite željenu destinaciju i uživajte u morskoj avanturi.

Uz našu ponudu najma broda, imate i mogućnost odabira privatnih izleta koji vam pružaju potpunu slobodu u kreiranju vlastitog izleta. Ova opcija je idealna za one koji žele samostalno odrediti tempo i sadržaj svog izleta. Vi odabirete vrijeme početka i kraja vašeg izleta, a mi se prilagođavamo vašem rasporedu, osiguravajući da svaki trenutak na moru bude iskorišten upravo kako vi želite.

Koje su prednosti najma brodova?


✓ Najam broda pruža neusporedivu slobodu u istraživanju skrivenih dragulja Zadarskog arhipelaga. Od otoka koji kriju drevne ruševine do izoliranih plaža gdje možete uživati u privatnosti – opcije su neograničene.


✓ Mogućnost prilagođavanja izleta prema vlastitim željama. Bilo da želite posjetiti popularne destinacije poput Kornata, Telašćice ili Sakaruna ili istražiti manje poznate lokacije, najam broda to omogućava.


✓ Za razliku od prepunih plaža, najam broda nudi privatnost i ekskluzivnost. Možete se opustiti i uživati u miru Jadranskog mora bez gužve i buke.


✓ Za ljubitelje aktivnog odmora, najam broda otvara vrata raznim vodenim sportovima. Od ronjenja i snorkelinga do ribolova – mogućnosti su brojne. .


✓ Najam broda omogućava vam da upoznate lokalnu kulturu i gastronomiju. Posjetite skrivene konobe i restorane, probajte svježe plodove mora i uživajte u autentičnim okusima Dalmacije.