od 30,00€
Provjerite dostupnost

Virtualna šetnja kroz povijest Zadra uz licenciranog vodiča

Zadar, Croatia
Not Rated
Trajanje

3 sata

Otkazivanje

Do 0 dan(a)

Veličina grupe

30 ljudi

Jezici

___

Detaljne informacije

Virtualna šetnja kroz povijest Zadra je šetnja kroz stari grad uz vodstvo licenciranog vodiča do 8 najatraktivnijih lokacija gdje ćete uz pomoć VR (Virtual Reality) naočala otkriti kako je Zadar izgledao u različitim povijesnim razdobljima. Pored virtualnog prikaza, audio vodič preveden na 7 jezika pruža najznačajnije informacije o Zadru i povijesnim događajima. Zakoračite u virtualni svijet, vratite se u prošlost i doživite preko 2000 godina zadarske povijesti.

DOSTUPNO: svaki dan, vrijeme početka po dogovoru

 • Licencirani vodiči su dostupni na sljedećim jezicima: hrvatski, engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, nizozemski, norveški, švedski, poljski, češki, ruski, slovenski, rumunjski, mađarski, katalonski, kineski i japanski.

PLAN OBILASKA:
Trajanje: 3:00 sata

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, zadarska povijest je sada bliža nego ikad. Uz pomoć VR naočala, ne morate zamišljati kako je Zadar izgledao u različitim povijesnim razdobljima. Umjesto toga, ponovno ćete proživjeti prošlost i dobiti uvid u ključne trenutke zadarske povijesti. Virtualna šetnja kroz povijest Zadra nije samo razgledavanje grada, to je pješačka tura uz audio vodič i licenciranog vodiča u starom gradu, gdje ćete posjetiti 8 najatraktivnijih mjesta i ući u svijet virtualne stvarnosti kako biste oživjeli najznačajnije povijesne trenutke. VR naočale na tim lokacijama projiciraju atraktivne virtualne prikaze od 360°, animacije 3-D objekata, zvučne efekte i audio zapis na čak 7 svjetskih jezika.
Stajat ćete u centru rimskog foruma, izgrađenog prije 2000 godina, a čiji ostatci su vidljivi i danas. Pored toga, doživjet ćete bitku iz 1202. godine i bombardiranje u II. svjetskom ratu. Saznat ćete više o važnosti i razvoju Zadra i usporedit ćete povijesne prikaze sa sadašnjim izgledom grada. Prilagođen dizajn jednostavnog korisničkog sučelja omogućuje korisniku da sam odabere kad će vidjeti sljedeću točku, a za upravljanje VR naočalama  nije potrebno napredno tehnološko znanje. U svakom slučaju, licencirani vodič bit će vam na raspolaganju tijekom cijelog trajanja ture te vam više reći o zanimljivostima grada.

CIJENA: 30,00 EUR  po osobi
+ 80,00 EUR za licenciranog vodiča  

UKLJUČENO U CIJENU:

 • VR naočale i daljinski upravljač
 • Audio vodič: engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski, esperanto, hrvatski
 • licencirani vodič
 • posjeti lokacijama
 • PDV

TEHNIČKI OPIS:

VR naočale: Oculus All-in-One VR naočale, prikaz visoke rezolucije, kontroler, ugrađeni audio sustav

TEŽINA: lagana pješačka tura
PONIJETI: udobna obuća, boca vode, osobna iskaznica

Virtualna šetnja kroz povijest Zadra:

MJESTO POLASKA:

Highlights

 • Uz vodstvo licenciranog vodiča doživite Zadar kroz priču, a na 8 najatraktivnijih lokacija uz pomoć VR (Virtual Reality) naočala otkrij kako je Zadar izgledao u različitim povijesnim razdobljima.
 • Zakoračite u virtualni svijet i isporbajte nešto novo i zabavno
 • Vratite se u prošlost i doživite preko 2000 godina zadarske povijesti

Što ćete sve raditi

Itenirary
10:00 / po dogovoru
Virtualna šetnja kroz povijest Zadra nije samo razgledavanje grada, to je pješačka tura uz audio vodič i licenciranog vodiča u starom gradu, gdje ćete posjetiti 8 najatraktivnijih mjesta i ući u svijet virtualne stvarnosti kako biste oživjeli najznačajnije povijesne trenutke. VR naočale na tim lokacijama projiciraju atraktivne virtualne prikaze od 360°, animacije 3-D objekata, zvučne efekte i audio zapis na čak 7 svjetskih jezika.
Stajat ćete u centru rimskog foruma, izgrađenog prije 2000 godina, a čiji ostatci su vidljivi i danas. Pored toga, doživjet ćete bitku iz 1202. godine i bombardiranje u II. svjetskom ratu. Saznat ćete više o važnosti i razvoju Zadra i usporedit ćete povijesne prikaze sa sadašnjim izgledom grada. Prilagođen dizajn jednostavnog korisničkog sučelja omogućuje korisniku da sam odabere kad će vidjeti sljedeću točku, a za upravljanje VR naočalama nije potrebno napredno tehnološko znanje. U svakom slučaju, licencirani vodič bit će vam na raspolaganju tijekom cijelog trajanja ture te vam više reći o zanimljivostima grada.

Uključeno/Isključeno

 • VR naočale i daljinski upravljač
 • Audio vodič: engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski, esperanto, hrvatski
 • Licencirani vodič
 • Posjeti lokacijama
 • PDV

Kategorija izleta

Razgled grada

Lokacija aktivnosti

Zadar, Croatia

Česta pitanja

Što znači da termin mogu dobiti po dogovoru?
Preporučeni početak ture je u 10:00 sati. Ali, ako vam odgovara drugačije vrijeme polaska na turu, slobodno nam se javite kako bi prilagodili vrijeme početka prema vašim potrebama.
od 30,00€

Organized by

Magic Croatia

Member Since 2021

Kontakt podaci

Email

info@magic-croatia.hr

Website

www.magic-croatia.hr

Broj telefona

+385 91 619 4949

Fax

+385 23 271 405

Provjerite sljedeće ponude