od 185,00 HRK
Provjerite dostupnost

Virtualna šetnja kroz povijest Zadra uz licenciranog vodiča

Zadar, Croatia
Not Rated

Trajanje

3 sata

Otkazivanje

Do 0 dan(a)

Veličina grupe

30 ljudi

Jezici

___

Detaljne informacije

Virtualna šetnja kroz povijest Zadra je šetnja kroz stari grad uz vodstvo licenciranog vodiča do 8 najatraktivnijih lokacija gdje ćete uz pomoć VR (Virtual Reality) naočala otkriti kako je Zadar izgledao u različitim povijesnim razdobljima. Pored virtualnog prikaza, audio vodič preveden na 7 jezika pruža najznačajnije informacije o Zadru i povijesnim događajima. Zakoračite u virtualni svijet, vratite se u prošlost i doživite preko 2000 godina zadarske povijesti.

DOSTUPNO: svaki dan, vrijeme početka po dogovoru

 • Licencirani vodiči su dostupni na sljedećim jezicima: hrvatski, engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, nizozemski, norveški, švedski, poljski, češki, ruski, slovenski, rumunjski, mađarski, katalonski, kineski i japanski.

PLAN OBILASKA:
Trajanje: 3:00 sata

Zahvaljujući modernoj tehnologiji, zadarska povijest je sada bliža nego ikad. Uz pomoć VR naočala, ne morate zamišljati kako je Zadar izgledao u različitim povijesnim razdobljima. Umjesto toga, ponovno ćete proživjeti prošlost i dobiti uvid u ključne trenutke zadarske povijesti. Virtualna šetnja kroz povijest Zadra nije samo razgledavanje grada, to je pješačka tura uz audio vodič i licenciranog vodiča u starom gradu, gdje ćete posjetiti 8 najatraktivnijih mjesta i ući u svijet virtualne stvarnosti kako biste oživjeli najznačajnije povijesne trenutke. VR naočale na tim lokacijama projiciraju atraktivne virtualne prikaze od 360°, animacije 3-D objekata, zvučne efekte i audio zapis na čak 7 svjetskih jezika.
Stajat ćete u centru rimskog foruma, izgrađenog prije 2000 godina, a čiji ostatci su vidljivi i danas. Pored toga, doživjet ćete bitku iz 1202. godine i bombardiranje u II. svjetskom ratu. Saznat ćete više o važnosti i razvoju Zadra i usporedit ćete povijesne prikaze sa sadašnjim izgledom grada. Prilagođen dizajn jednostavnog korisničkog sučelja omogućuje korisniku da sam odabere kad će vidjeti sljedeću točku, a za upravljanje VR naočalama  nije potrebno napredno tehnološko znanje. U svakom slučaju, licencirani vodič bit će vam na raspolaganju tijekom cijelog trajanja ture te vam više reći o zanimljivostima grada.

CIJENA: 185,00 HRK ili 25,00 EUR  po osobi
+ 500,00 kn za vodiča

Za grupe veće od 10 osoba, cijena se umanjuje za 20%.

UKLJUČENO U CIJENU:

 • VR naočale i daljinski upravljač
 • Audio vodič: engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski, esperanto, hrvatski
 • licencirani vodič
 • posjeti lokacijama
 • PDV

TEHNIČKI OPIS:

VR naočale: Oculus All-in-One VR naočale, prikaz visoke rezolucije, kontroler, ugrađeni audio sustav

TEŽINA: lagana pješačka tura
PONIJETI: udobna obuća, boca vode, osobna iskaznica

Virtualna šetnja kroz povijest Zadra:

MJESTO POLASKA:

Pogledajte više

IZDVOJENO

 • Uz vodstvo licenciranog vodiča doživite Zadar kroz priču, a na 8 najatraktivnijih lokacija uz pomoć VR (Virtual Reality) naočala otkrij kako je Zadar izgledao u različitim povijesnim razdobljima.
 • Zakoračite u virtualni svijet i isporbajte nešto novo i zabavno
 • Vratite se u prošlost i doživite preko 2000 godina zadarske povijesti

Što ćete sve raditi

Itenirary
10:00 / po dogovoru
Virtualna šetnja kroz povijest Zadra nije samo razgledavanje grada, to je pješačka tura uz audio vodič i licenciranog vodiča u starom gradu, gdje ćete posjetiti 8 najatraktivnijih mjesta i ući u svijet virtualne stvarnosti kako biste oživjeli najznačajnije povijesne trenutke. VR naočale na tim lokacijama projiciraju atraktivne virtualne prikaze od 360°, animacije 3-D objekata, zvučne efekte i audio zapis na čak 7 svjetskih jezika.
Stajat ćete u centru rimskog foruma, izgrađenog prije 2000 godina, a čiji ostatci su vidljivi i danas. Pored toga, doživjet ćete bitku iz 1202. godine i bombardiranje u II. svjetskom ratu. Saznat ćete više o važnosti i razvoju Zadra i usporedit ćete povijesne prikaze sa sadašnjim izgledom grada. Prilagođen dizajn jednostavnog korisničkog sučelja omogućuje korisniku da sam odabere kad će vidjeti sljedeću točku, a za upravljanje VR naočalama nije potrebno napredno tehnološko znanje. U svakom slučaju, licencirani vodič bit će vam na raspolaganju tijekom cijelog trajanja ture te vam više reći o zanimljivostima grada.

Uključeno/Isključeno

 • VR naočale i daljinski upravljač
 • Audio vodič: engleski, njemački, španjolski, talijanski, francuski, esperanto, hrvatski
 • Licencirani vodič
 • Posjeti lokacijama
 • PDV

Kategorija izleta

Razgled grada

Lokacija aktivnosti

Zadar, Croatia

Česta pitanja

Što znači da termin mogu dobiti po dogovoru?
Preporučeni početak ture je u 10:00 sati. Ali, ako vam odgovara drugačije vrijeme polaska na turu, slobodno nam se javite kako bi prilagodili vrijeme početka prema vašim potrebama.
od 185,00 HRK

Organized by

admin

Member Since 2021

Information Contact

Email

info@magic-croatia.hr

Website

www.magic-croatia.hr

Broj telefona

0916194949

Fax

023271405

Provjerite sljedeće ponude