KOLAČIĆI

Upotreba kolačića

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i e-maila. Kolačići obično spremaju vaše postavke za internet stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko vi to omogućite – internet stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu.

Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika). Naša internet stranica upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost internet stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti stranice i pritom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Naša internet stranica također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda-usluga i to na samoj stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa.

 

Zaštita

Kako bi vas zaštitili od neželjene pošte, nećemo vam slati lažne informacije i obavijesti, u pismenu komunikaciju će biti uključena adresa agencije, sadržaj maila nećemo dijeliti s trećim osobama te će naši korisnici imati omogućenu odjavu s newslettera na dnu svakog poslanog newslettera. Imate pravo zatražiti povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, kao i prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku

Ukoliko ne želite primati marketinške materijale, newsletter i obavijesti molim vas da nas o tome obavijestite putem maila: info@magic-croatia.hr

Kako se zbog razvoja zakona može promijeniti način obrade podataka, potičemo vas da je povremeno pročitate uvjete poslovanja kako biste bili svjesni bilo kakvih promjena u načinu na koji prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke. Sve promjene u bit će objavljene na našoj web stranici i dostupne na zahtjev.

 

Zadar, svibanj 2019.